Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έρχεται το Nissan Pulsar

Ελλάδα 15:18
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έρχεται το Nissan Pulsar

ΝΕΑ

Έρχεται το Nissan Pulsar

ΝΕΑ

Στις 20 Μαΐου 2014 η Nissan δυναμώνει σημαντικά την παρουσία της στην κατηγορία C, με ένα εντελώς νέο μοντέλο.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Πρόκειται για το Pulsar, ένα 5θυρο hatchback με όπλο του τους άπλετους χώρους και θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της μάρκας στη Βαρκελώνη (εκεί κατασκευάζεται και το e-NV200, διάβασε περισσότερα πατώντας εδώ).

Το Pulsar θα αποτελέσει το δυνατό χαρτί της ιαπωνικής εταιρείας στην κατηγορία C, η οποία στην ευρωπαϊκή αγορά, είναι και η μεγαλύτερη από πλευράς πωλήσεων. Το νέο Pulsar θα είναι διαθέσιμο από το φθινόπωρο του 2014.

Advertisement
Advertisement

Αξίζει να σημειωθεί πως παρότι πρόκειται για ένα νέο μοντέλο, δεν χρησιμοποιεί «νέο» όνομα αφού το «Pulsar» εμφανίζεται με τον άλλο ή τον άλλο τρόπο και σε διάφορες αγορές, από το 1978! Κυρίως, χρησιμοποιήθηκε στην Ασία και την Ωκεανία ενώ στη Γηραιά Ήπειρο, εμφανίστηκε σε ορισμένες αγορές στις αρχές του 1990 και αφορούσε το μοντέλο N14.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το Pulsar θα διαθέτει και τους τρεις γνώριμους κινητήρες της Nissan: Τον 1.2 turbo βενζίνης με τους 115 PS και με κατανάλωση περίπου στα 5,0 lt/100 km, αλλά και τους diesel 1.5 και 1.6 dCi, απόδοσης 110 και 130 PS αντίστοιχα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας αναμένουμε και ένα  νέο τρικύλινδρο απόδοσης 1.5lt, που εξελίσσεται αυτή την περίοδο…

Advertisement

Για περισσότερα μείνετε συντονισμένοι στο No1 site για το αυτοκίνητο στην Ελλάδα, που αποκαλύπτει πρώτο τα επόμενα σχέδια των αυτοκινητοβιομηχανιών, το www.NewsAuto.gr!

 

Advertisement