Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έρχεται το νέο Audi RS5 Sportback

Ελλάδα 5:34
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έρχεται το νέο Audi RS5 Sportback

ΝΕΑ

Έρχεται το νέο Audi RS5 Sportback

ΝΕΑ

Μετά την ανανέωση του Α4, η Audi προχωρά σε face lift και του Α5 Sportback, το οποίο στην έκδοση RS5 θα αποδίδει 450 ίππους.

Advertisement
Advertisement

 

Ανανέωση και για το RS5, με την κορυφαία έκδοση του μοντέλου να αποδίδει 450 ίππους και να είναι σχεδόν έτοιμη για λανσάρισμα στις αγορές όπου διατίθεται. Η νέα του έκδοση, εθεάθη με λίγο καμουφλάζ στην έκδοση αμαξώματος Sportback, αφήνοντας σε κοινή θέα τις αλλαγές στα φωτιστικά σώματα και τους προφυλακτήρες.

Advertisement
Advertisement

Από τις πρώτες «κατασκοπευτικές» φωτογραφίες, αυτό που μπορεί να φανεί στην καμπίνα του αυτοκινήτου, είναι η ανανέωση του ταμπλό με την ενσωμάτωση του νέου συστήματος ψυχαγωγίας. Ο περιστροφικός διακόπτης του παλιότερου MMI, θα αποτελέσει παρελθόν με τη χρήση της μεγαλύτερης οθόνης 10,1 ιντσών στο νέο, να προσφέρει τη δυνατότητα ελέγχου των λειτουργιών με αφή αλλά θα δέχεται και φωνητικές εντολές. Στη φαρέτρα του εξοπλισμού του νέου μοντέλου, θα βρεθούν ακόμα περισσότερα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού (όπως έχει καθιερωθεί να ονομάζονται).

Advertisement

Αυτό που δεν αναμένεται να έχει σημαντική αλλαγή, είναι η απόδοση του V6 κινητήρα των 2,9 λίτρων που σήμερα αποδίδει 450 ίππους- αν και δεν αποκλείεται να το δούμε με κάποιες αλλαγές να τροφοδοτεί με έως και 50 επιπλέον ίππους το μοντέλο. Με τα υπάρχοντα δεδομένα, το RS5 χρειάζεται λιγότερα από 4 δευτερόλεπτα για τα 100 χλμ./ώρα από στάση και μένει να δούμε «τι ψάρια θα πιάνει» στον τομέα και η ανανεωμένη εκδοχή, που στην τελική της μορφή αναμένεται να εμφανιστεί στις αγορές, τους πρώτους μήνες του 2020.

Advertisement