Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έρχεται το ανανεωμένο Lexus IS

Ελλάδα 1:02
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έρχεται το ανανεωμένο Lexus IS

ΝΕΑ

Έρχεται το ανανεωμένο Lexus IS

ΝΕΑ

Φρεσκαρισμένη εικόνα, νέα ψηφιακή τεχνολογία αλλά και ένα πιο σπορτίφ ύφος φαίνεται πως θα έχει το ανανεωμένο Lexus IS.

Advertisement
Advertisement

Με το IS η Lexus βρίσκεται για δύο δεκαετίες ανελλιπώς στο παιχνίδι των premium sedan απέναντι σε όλους τους δυνατούς παίχτες με γερμανική καταγωγή όπως η BMW 3, η Mercedes-Benz C-Class και το Audi A4. Η σημαντική ενδυνάμωση του γερμανικού τριδύμου σήμαινε πως και η Lexus θα έπρεπε να ανανεώσει την εικόνα και το τεχνολογικό υπόβαθρο του IS προκειμένου να παραμείνει ανταγωνιστικό.

Το φως της δημοσιότητας είδαν λοιπόν οι φωτογραφίες του νέου IS που φαίνεται πως έχει αποκτήσει μια πιο σπορτίφ και αθλητική εμφάνιση, κάτι που πιθανότατα θα συνοδεύεται και από μια αντίστοιχη αλλαγή και στο συνολικό του ύφος. Βασικά στοιχεία του facelift αποτελούν οι αλλαγές στην μάσκα και τα φωτιστικά σώματα τα οποία είναι πλέον ενιαία και στο στυλ που βλέπουμε σε όλα τα νέα Lexus. Αντίστοιχα ο προφυλακτήρας έχει αποκτήσει μεγαλύτερη εισαγωγή αέρα ενώ περισσότερο μυώδεις έχουν γίνει οι πλαϊνές επιφάνειες του αμαξώματος.

Advertisement
Advertisement

Το νέο IS θα είναι προικισμένο με την πιο πρόσφατη ψηφιακή τεχνολογία συνδεσιμότητας, επικοινωνίας και ψυχαγωγίας της Lexus ενώ αναβαθμισμένο και είναι και το πακέτο ασφάλειας και υποβοήθησης του οδηγού. Αυτό που δεν αλλάζει αφορά τους κινητήρες καθώς αναμένεται να παραμείνει η γνωστή υβριδική έκδοση IS300h των 223 ίππων ενώ σε κάποιες αγορές θα διατίθεται και το IS300 με δίλιτρο υπετροφοδοτούμενο κινητήρα 245 ίππων σε πισωκίνητη και τετρακίνητη έκδοση.