Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έρχεται Suzuki Swift Sport με Widebody

Ελλάδα 11:14
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έρχεται Suzuki Swift Sport με Widebody

ΝΕΑ

Έρχεται Suzuki Swift Sport με Widebody

ΝΕΑ

Νέο concept car, που βασίζεται στο Suzuki Swift Sport, με widebody (αμάξωμα με… φουσκώματα) αλλά και πρωτότυπα με βάση το Jimny ετοιμάζει η Suzuki για το σαλόνι αυτοκινήτου στο Τόκυο.

Advertisement
Advertisement

 

Με το Auto Show του Ντιτρόιτ να έχει μετατοπιστεί για τον Ιούνιο, ο Ιανουάριος θα είναι ένας πολύ ήσυχος μήνας από την άποψη των παρουσιάσεων νέων μοντέλων. Έτσι το ενδιαφέρον μεταφέρεται Tokyo Auto Salon 2020, που έχει προγραμματιστεί για το πρώτο μισό του μήνα, όπου θα δούμε μια πληθώρα τροποποιημένων αυτοκινήτων JDM (για την Ιαπωνική αγορά). Η Suzuki θα είναι εκεί για να παρουσιάσει μια τροποποιημένη έκδοση του δημοφιλούς της Swift Sport, μαζί με τα Crossover Hustler και Jimny.

Advertisement
Advertisement

Με την έκδοση Katana, το Swift Sport, είναι μία έμπνευση από τη διάσημη μοτοσυκλέτα της Suzuki, που επέστρεψε το 2020 ύστερα από 14ετή απουσία. Το τετράτροχο συνονόματο του έχει ένα kit με πιο μεγάλα «φτερά» και αεροδυναμικά βοηθήματα. Το μοντέλο δείχνει να είναι έτοιμο για την παραγωγή, με χαμηλή ανάρτηση σε συνδυασμό με ζάντες αλουμινίου, μεγαλύτερης διαμέτρου.

Ίσως το πιο εντυπωσιακό χαρακτηριστικό του Swift Sport Katana Edition να είναι το σύστημα εξάτμισης με τα τρία τελικά τοποθετημένα στο πλάι, ακριβώς μπροστά από τους πίσω τροχούς. Τα κόκκινα γραφικά του αμαξώματος αντιπαραβάλλονται με την μαύρη οροφή και τα καλύμματα των καθρεπτών, ενώ οι προβολείς και τα πίσω φώτα φαίνεται να έχουν μια μαύρη απόχρωση για να στρογγυλεύσουν το πιο sportive σχήμα του καπό εμπρός.

Advertisement

Όσο για τα άλλα δύο Concept, το off-roader Jimny έχει εξοπλισμό… ψαρέματος, με έξτρα θήκες για καλάμια στην οροφή αλλά και επένδυση στο εσωτερικό η οποία είναι από  νεοπρέν, το υλικό από τις στολές δυτών. Tο πρωτότυπο Hustler, βασίζεται στη δεύτερη γενιά του μικροσκοπικού (και άγνωστου στην χώρα μας) crossover με το ίδιο όνομα, που παρουσιάστηκε πρόσφατα. Το χρώμα του είναι ματ, ώστε να ενισχύεται η εικόνα… δοχείου κάτι που η Suzuki θεωρεί καλό. Το Hustler απευθύνεται σε όσους κάνουν urban αθλήματα όπως: Skateboarding ή ποδήλατο BMX. Το εσωτερικό μιμείται ένα «live venue» με πολλά φώτα και ηχεία.

Advertisement