Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έρχεται το πρώτο SUV της Lamborghini (vid)

Ελλάδα 20:54
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έρχεται το πρώτο SUV της Lamborghini (vid)

ΝΕΑ

Έρχεται το πρώτο SUV της Lamborghini (vid)

ΝΕΑ

Η 4η Δεκεμβρίου θα είναι η ημέρα που η Lamborghini αποκαλύπτει επιτέλους το δεύτερο SUV της, το Urus. Θυμάστε την LM002 του 1980 που ήταν το πρώτο SUV της ιταλικής εταιρείας; Τώρα έρχεται κάτι φυσικά πιο σύγχρονο. ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Advertisement
Advertisement

Οι προσδοκίες μας για τη νέα Lamborghini Urus είναι πολύ υψηλές και ανυπομονούμε να δούμε το ταχύτερο SUV. Καθώς η μάρκα από τη Σαντ’ Άγκατα γιορτάζει την ολοκλήρωση της επέκτασης του εργοστασίου της, κυκλοφόρησε αυτό το νέο βίντεο που δείχνει ότι άνδρες και γυναίκες συναρμολογητές, εργάζονται με απόλυτη ακρίβεια και υπερηφάνεια.

Αλλά αν κοιτάξετε προσεκτικά τι συμβαίνει στο παρασκήνιο, θα παρατηρήσετε κάτι, που σίγουρα δεν είναι ούτε η Aventador ούτε η Huracan. Αυτό συμβαίνει επειδή είναι η Urus σε διάφορα στάδια παραγωγής. Στην πραγματικότητα, μερικά από τα υπό κατασκευή οχήματα εμφανίζονται με διαφορετικά χρώματα του αμαξώματος, αν και κανένα δεν είναι το τελικό προϊόν.

Θα περιμένουμε κάποιες εβδομάδες ακόμη. Έτσι κι αλλιώς έχουν ήδη περάσει σχεδόν πέντε χρόνια αναμονής.

Advertisement
Advertisement

Η Urus θα διαθέτει έναν υπερτροφοδοτούμενο V8 κινητήρα που θα παράγει 590 ίππους ενώ θα υπάρξει ακόμη μία plug in υβριδική έκδοση με ισχύ 650 ίππων.

lamborghini-urus-a640 lamborghini-urus-b640