Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έρχεται το πρώτο ηλεκτρικό Μini

Ελλάδα 16:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έρχεται το πρώτο ηλεκτρικό Μini

ΝΕΑ

Έρχεται το πρώτο ηλεκτρικό Μini

ΝΕΑ

Η BMW μας δίνει μια πρώτη γεύση της νέας γενιάς του ηλεκτρικού Mini που θα έρθει το 2019. Το πρωτότυπο Mini Electric έκανε την πρώτη του εμφάνιση στην έκθεση της Φρανκφούρτης.

Advertisement
Advertisement

ΚΩΣΤΑΣ ΦΟΥΖΑΣ (kf@newsauto.gr)

Το νέο πρωτότυπο έρχεται αρχικά για να ξεχωρίσει με τις γραμμές του αμαξώματός του, που δείχνει ως μια εξέλιξη της σχεδίασης του τωρινού Mini.

Ξεχωρίζουμε τον αρκετά δυναμικό εμπρόσθιο προφυλακτήρα με ψεύτικες εισαγωγές, τα νέας σχεδίασης LED φώτα και την γρίλια με κίτρινες λεπτομέρειες, καθώς επίσης και τις νέου τύπου αεροδυναμικές ζάντες στα πλαϊνά του αυτοκινήτου.

Advertisement
Advertisement

Στο πίσω μέρος, τα κάθετα φώτα έχουν μεγαλώσει σε διαστάσεις και φέρουν το χαρακτηριστικό σήμα της αγγλικής σημαίας στο εσωτερικό τους, ενώ υπάρχει και μια μικρή αεροτομή.

Mini-Electric_Concept-2017-640

Mini-Electric_Concept-2017-1600-03

Advertisement

Σε ό,τι αφορά στα υπόλοιπα στοιχεία του πρωτότυπου, η Mini αναφέρει μόνο ότι το Mini Electric θα διαθέτει έναν πολύ δυνατό ηλεκτροκινητήρα, ενώ παράλληλα θα προσφέρει και μια πολύ σπορ αίσθηση στο δρόμο. Πηγές από τη γερμανική φίρμα υποστηρίζουν ότι το μοντέλο παραγωγής θα έχει ηλεκτροκινητήρα παρόμοιο με εκείνο του ΒΜW i3, αλλά με αυτονομία που θα αγγίζει τα 400 χιλιόμετρα (ισχύ κοντά στα 200 άλογα).

Advertisement