Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έρχεται το πρώτο crossover DS 3

Ελλάδα 11:41
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έρχεται το πρώτο crossover DS 3

ΝΕΑ

Έρχεται το πρώτο crossover DS 3

ΝΕΑ

Η Γαλλική DS μπαίνει και αυτή στο παιχνίδι των μικρών crossover μοντέλων, ετοιμάζοντας για το 2019 το πρώτο DS 3 Crossback με στόχο να ανταγωνιστεί μοντέλα όπως το Audi Q2. ΣΠΥΡΟΣ ΧΩΤΟΣ (sh@newsauto.gr)

Advertisement
Advertisement

Η DS θα κάνει μια μεγάλη επίθεση στην κατηγορία των μικρών crossover/SUV μοντέλων με τη δημιουργία του πρώτου DS 3 Crossback στην ιστορία. Το αυτοκίνητο θα τοποθετηθεί στη γκάμα κάτω από τα DS 5 Crossback και DS 7 Crossback, όντας και το μικρότερο μοντέλο του είδους για την εταιρεία.

Το νέο DS 3 Crossback αναμένεται να παρουσιαστεί σε έναν χρόνο από σήμερα έχοντας εκτός από επιλογές με κινητήρες εσωτερικής καύσης, και ηλεκτροκίνητη επιλογή. Η έκδοση αυτή θα παρουσιαστεί προς τα τέλη του 2019 και θα είναι η πρώτη ηλεκτρική προσπάθεια της DS.

Θα πρέπει να τονίσουμε ότι το νέο DS 3 Crossback είναι μέρος μιας μεγάλης προϊοντικής επίθεσης των Γάλλων, η οποία ξεκινά από σήμερα μέχρι και το 2025. Κάθε χρόνο μέχρι και τότε η γαλλική μάρκα θα παρουσιάζει ένα νέο μοντέλο, το κάθε ένα εκ των οποίων θα έχει και ηλεκτρική έκδοση.

Advertisement
Advertisement

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, το DS 3 Crossback αναμένεται να αναδειχθεί ως το best-seller νέο μοντέλο της μάρκας, ενώ στο μέλλον θα είναι ουσιαστικά και η μοναδική επιλογή στη μικρή κατηγορία για τους Γάλλους.

www.matthowell.co.uk