Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έρχεται πιο ισχυρή η Mustang EcoBoost

Ελλάδα 16:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έρχεται πιο ισχυρή η Mustang EcoBoost

ΝΕΑ

Έρχεται πιο ισχυρή η Mustang EcoBoost

ΝΕΑ

Η Ford σχεδιάζει μια πιο ισχυρή έκδοση του κινητήρα Ecoboost της Mustang, προκειμένου να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ του τετρακύλινδρου 2.3 και του 5.0 V8 GT.

Advertisement
Advertisement

Η Hagerty ανακάλυψε ένα πρόσφατο έγγραφο καταχώρησης NHTSA VIN που παρουσιάζει μοντέλα για το έτος 2020, που περιελάμβαναν δύο κωδικούς κινητήρων για το υπερσυμπιεσμένο σύνολο Ecoboost 2,3 λίτρων της Mustang. Εκπρόσωπος της Ford δεν επιβεβαίωσε τα νέα – όπως αναμενόταν -, λέγοντας μόνο ότι η εταιρεία «ανεβάζει πάντα τη Mustang και θα μοιραστεί περισσότερα συναρπαστικά νέα την Άνοιξη». Η Ford σταμάτησε τον V6 από τη Mustang το 2018, αφήνοντας τους πελάτες να επιλέξουν μεταξύ των τεσσάρων κυλίνδρων και των εκδόσεων V8, δημιουργώντας έτσι ένα μεγάλο χάσμα στη γκάμα της Mustang.

Η αναφορά υπαινίσσεται ότι η νέα έκδοση κινητήρα αφορά σε ένα νέο mid-level Mustang που θα ανταγωνιστεί την έκδοση V6 των 335 ίππων του Chevrolet Camaro. Η Ford έχει ήδη παράγει 350 ίππους από τον EcoBoost 2,3 λίτρων στην περίπτωση του Focus RS, οπότε δεν θα είναι τόσο δύσκολο γι αυτούς να δημιουργήσουν κάτι παρόμοιο. Σήμερα, η Mustang V8 GT είναι αρκετά ακριβότερη από την “βασική” 2.3, οπότε υπάρχει αρκετός χώρος για να τοποθετηθεί μια νέα έκδοση μεταξύ των δύο. Τα σχέδια της Ford για τη νέα έκδοση της Mustang είναι πολύ φρέσκα, οπότε μείνετε συντονισμένοι…

Advertisement
Advertisement