Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έρχεται «μικρό Sportage» από την Kia

Ελλάδα 16:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έρχεται «μικρό Sportage» από την Kia

ΝΕΑ

Έρχεται «μικρό Sportage» από την Kia

ΝΕΑ

Οι Κορεάτες δεν φαίνονται διατεθειμένοι να αφήσουν τους Ευρωπαίους και τους Ιάπωνες να… αγωνιστούν χωρίς αντίπαλο στην κατηγορία των μικρών crossover. Προς επιβεβαίωση των παραπάνω, η Kia θα παρουσιάσει ένα αστικό πρωτότυπο μοντέλο, για το οποίο έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες.

Advertisement
Advertisement

Αν και το δελτίο Τύπου δεν μας κάνει «σοφότερους», γίνεται αντιληπτό ότι πρόκειται για ένα μοντέλο με συμπαγείς διαστάσεις και sport εμφάνιση. Το τρίθυρο αμάξωμα με το αεροδυναμικό body kit, τους μεγάλους τροχούς, τους φουσκωμένους θόλους και τις επιθετικές γραμμές θα αποτελέσει έμπνευση για το αυτοκίνητο παραγωγής, το οποίο αναμένεται μέσα στο 2014. την προσοχή μας κερδίζουν επίσης τα μικρά πλαϊνά παράθυρα και τα ίδιας σχεδίασης φωτιστικά σώματα εμπρός-πίσω.

Το μοντέλο παραγωγής της Kia – θα τοποθετηθεί κάτω από το Spοrtage – θα εξοπλίζεται μεταξύ άλλων με τον 1.6 diesel των 128 PS. Σε καμία περίπτωση πάντως δεν θα αποκλείαμε και ισχυρή έκδοση με τον 1.6 GDI 204 PS του cee’d GT, ώστε να αναμετρηθεί με το Nissan Juke των 190 PS.

[nggallery id=1584]

Advertisement
Advertisement