Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έρχεται με φόρα το νέο Mini Countryman S (+video)

Ελλάδα 5:37
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έρχεται με φόρα το νέο Mini Countryman S (+video)

ΝΕΑ

Έρχεται με φόρα το νέο Mini Countryman S (+video)

ΝΕΑ

Η έκδοση «S» του νέου Mini Countryman, βρίσκεται στο τελικό στάδιο εξέλιξής και φυσικά κάνει και γύρους στο Nurburgring.

Advertisement
Advertisement

Πέρα από τις πιο ταπεινές συμβατικές του εκδόσεις το καινούργιο Mini Countryman θα έχει και μια κορυφαία έκδοση «S».

Το βίντεο από το κανάλι CarSpyMedia στο YouTube δείχνει το καμουφλαρισμένο αυτοκίνητο να κάνει γύρους στην πίστα με αρκετή πίεση, κάτι που πιστοποιείται και από τον ήχο των ελαστικών που πιέζονται για πρόσφυση. Χαρακτηριστικό γνώρισμα της έκδοσης, είναι οι τέσσερις απολήξεις της εξάτμισης στο πίσω μέρος, ενώ και μπροστά, παρά το «βαρύ» καμουφλάζ, διακρίνεται η διάθεση για τους στρογγυλούς προβολείς στην τελική εικόνα του αυτοκινήτου, που θα το διαφοροποιεί από την υπάρχουσα έκδοση S που έχουμε στις φωτογραφίες.

Advertisement
Advertisement

Η Mini για το νέο Countryman χρησιμοποιεί την πλατφόρμα FAAR που βρίσκουμε και στη νέα BMW X1. Δεν υπάρχουν πληροφορίες για τον κινητήρα ή τη μετάδοση της κορυφαίας έκδοσης του αυτοκινήτου, αν και θα μπορούσε προφανώς να έχει κοινά μηχανικά μέρη με τη BMW X1 M35i. Στην περίπτωση αυτή, το Mini Countryman S θα έχει τον κινητήρα turbo των 2,0 λίτρων κάτω από το εμπρός καπό, με απόδοση 306 ίππων και 332 Nm ροπής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
To νέο Honda Civic Type R πήγε για ρεκόρ στο Nurburgring;
H Jurassic World Dominion έρχεται με τα Jeep 4xe (+video)
Δείτε πως τα πήγε το υβριδικό Mini Countryman στον «τάρανδο» (+video)