Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έρχεται και Mercedes-Maybach SUV

Ελλάδα 0:15
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έρχεται και Mercedes-Maybach SUV

ΝΕΑ

Έρχεται και Mercedes-Maybach SUV

ΝΕΑ

Δεδομένου του ντόρου που προκάλεσε το επιβλητικό Mercedes-Benz Vision Maybach 6 Concept που παρουσιάστηκε τον περασμένο Αύγουστο στο Pebble Beach Concours D’ Elegance στην Καλιφόρνια των Ηνωμένων Πολιτειών, ήταν σαφές πως σύντομα θα ακούγαμε ανάλογα πλάνα και για οχήματα άλλης κατηγορίας.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (ps@newsauto.gr)

Όχι άλλου επιπέδου αφού όπου… Maybach, μιλάμε για απόλυτη πολυτέλεια, απαράμιλλη ποιότητα, ξεχωριστή φινέτσα. Ε, δεν θέλει και πολύ φαντασία για το ποια κατηγορία ξαφνικά έχει αποκτήσει μοντέλα και τέτοιου επιπέδου.

Αναφερόμαστε φυσικά στα SUV, εκεί όπου η Bentley παίζει ήδη μπάλα με την Bentayga και η Rolls Royce ετοιμάζει την απάντηση που ακούει στο όνομα Cullinan. Ένα SUV με το σήμα της Maybach θα μπορούσε κάλλιστα να διεκδικήσει το μερίδιο του στην αγορά κι απ’ ότι φαίνεται, θα το κάνει!

Advertisement
Advertisement

Στο περιθώριο της Έκθεσης Αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ, ο ισχυρός άνδρας της Daimler, Dieter Zetsche, ρωτήθηκε σχετικά από το AutoExpress και η απάντησή του ήταν όλο νόημα: «Θα ήθελα να απαντήσω πως… θα το δείτε αλλά θα αρκεστώ σε αυτό».

Θα μείνουμε λοιπόν εκεί, με την όρεξη…