Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έρχεται και ηλεκτρική Jaguar!

Ελλάδα 3:55
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έρχεται και ηλεκτρική Jaguar!

ΝΕΑ

Έρχεται και ηλεκτρική Jaguar!

ΝΕΑ

Η Jaguar δείχνει έτοιμη να προσαρμοστεί πλήρως στις τάσεις της παγκόσμιας αγοράς αυτοκινήτου κι έτσι μετά το πρώτο SUV στην ιστορία της, τώρα ετοιμάζει και μοντέλο που θα κινείται αμιγώς με χρήση ηλεκτροκινήρων!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (facebook.com/SeitanF1)

Ίσως οι Βρετανοί να μην ήταν… έτοιμοι να γυρίσουν σελίδα όταν κατασκεύασαν το εντυπωσιακό hypercar που άκουγε στο όνομα C-X75 και το οποίο απολαύσαμε στην τελευταία ταινία του James Bond.

Όμως τώρα, όλα δείχνουν να έχουν αλλάξει. Με την F-Pace λοιπόν να είναι πραγματικότητα, η Jaguar μας ετοιμάζει κι άλλες εκπλήξεις. Την… ηλεκτρική, την προανήγγειλε ο επικεφαλής σχεδιασμού της μάρκας, Ian Callum, μιλώντας στο περιθώριο του Διεθνούς Σαλονιού Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης.

Advertisement
Advertisement

«Μέσα στα επόμενα δύο χρόνια, θα έχουμε να παρουσιάσουμε κάτι που δεν θα έχει βενζινοκινητήρα. Αντίθετα, δύο χάμστερ…», είπε χαριτολογώντας στο AutoGuide ο Callum.

Ο Βρετανός δεν αποκάλυψε κάτι περισσότερο για τις δυνατότητες των «χάμστερ» ή για το εν λόγω μοντέλο. Αυτό που ξέρουμε είναι πως η Jaguar έχει ήδη «καπαρώσει» τα ονόματα «I-Pace», «I-Type» και «EV-Type».

Jaguar-C-X17_Concept_2013_h640

Advertisement

Ποια διάσημη ηθοποιός έπιασε τα 323 km/h πίσω από το τιμόνι μίας Jaguar; Δείτε την απάντηση πατώντας εδώ.