Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έρχεται ηλεκτρικό τσουνάμι από τη Honda

Ελλάδα 3:16
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έρχεται ηλεκτρικό τσουνάμι από τη Honda

ΝΕΑ

Έρχεται ηλεκτρικό τσουνάμι από τη Honda

ΝΕΑ

Η Honda, όπως διέρρευσε από επίσημες πηγές, έχει καταχωρήσει ήδη την ετικέτα Honda e, οπότε κάτι σημαντικό και προπαντός ηλεκτρικό ετοιμάζει, μείνετε συντονισμένοι…

Advertisement
Advertisement

Η Honda υπέβαλε πρόσφατα εφαρμογές εμπορικών σημάτων (στην Ελβετία και την Ευρωπαϊκή Ένωση) για το όνομα Honda e, στην κατηγορία που προορίζεται για επιβατικά οχήματα, σύμφωνα πάντα με το HybridCars.com. Το νέο όνομα Honda e υποδηλώνει ότι ο Ιάπωνας κατασκευαστής ετοιμάζει ένα νέο ηλεκτρικό υπό-brand ή δεν αποκλείεται να πρόκειται για ένα αυτόνομο όνομα ενός νέου ηλεκτρικού μοντέλου που θα εντάξει τα επόμενα χρόνια στη γκάμα του. Στοιχηματίζουμε βέβαια πως είναι πιθανότερο για κάποια υπό-μάρκα με ηλεκτρικό πρόσημο, καθώς πολλές άλλες αυτοκινητοβιομηχανίες σε όλο τον κόσμο υιοθέτησαν ήδη ένα παρόμοιο προσωνύμιο όπως είναι παράδειγμα το Audi x e-tron, η BMW ix, η Mercedes-Benz EQx κ.λ.π. Το επερχόμενο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, πρόκειται να αποτελέσει την έκθεση με τις περισσότερες παρουσιάσεις ηλεκτρικών μοντέλων στην μακρά ιστορία της, εκεί όπου η Honda αποφάσισε να παρουσιάσει το τελευταίο πρωτότυπο Urban EV.

Η Honda φαίνεται να έχει αργήσει λίγο σε αυτό το πραγματικό party των EV που έχει εκδηλωθεί τελευταία, αλλά δεν μπορεί να μην της αναγνωρίσει κανείς πως έχει επιτυχία με το Clarity PHEV, ένα υβριδικό plug-in μεγάλης εμβέλειας. Ως εκ τούτου, είμαστε σίγουροι ότι η Honda θα είναι σε θέση να πετύχει στον τομέα της ηλεκτροκίνησης, όταν πραγματικά επιχειρήσει να κάνει μια αξιόλογη προσπάθεια.