Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έρχεται η πιο πολυτελής Mercedes-Maybach GLS

Ελλάδα 16:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έρχεται η πιο πολυτελής Mercedes-Maybach GLS

ΝΕΑ

Έρχεται η πιο πολυτελής Mercedes-Maybach GLS

ΝΕΑ

Πληθαίνουν οι αναφορές σχετικά με την πιθανότητα δημιουργίας μιας υπερπολυτελούς έκδοσης της Mercedes-Benz GLS με τα σήματα της Maybach.

Advertisement
Advertisement

Σύμφωνα με ρεπορτάζ στον βρετανικό ειδικό Τύπο στο άμεσο προσεχές διάστημα θα αποκαλυφθεί μια ακόμα πιο πολυτελής και αριστοκρατική έκδοση της Mercedes-Benz GLS που θα βάζει τη Maybach στο προσοδοφόρο παιχνίδι των μεγάλων SUV.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η Maybach GLS βρίσκεται ήδη στην τελική φάση εξέλιξης και θα προσφέρει αντίστοιχο επίπεδο πολυτέλειας, ανέσεων και απόδοσης με την Maybach S-Class. Προκειμένου η εκδοχή της Maybach να ξεχωρίζει από αυτή της Mercedes αναμένεται να υπάρχουν αλλαγές στην αισθητική. Ειδικά στο εμπρός μέρος η εικόνα πιστεύεται πως θα έχει επιρροές από το εντυπωσιακό πρωτότυπο Vision Mercedes-Maybach 6.

Advertisement
Advertisement

Σχεδόν σίγουρο είναι μάλιστα πως το νέο μοντέλο θα υιοθετεί στην μάσκα του τη νέα γρίλια της Maybach που είδαμε στην ανανεωμένη S-Class και φυσικά διαφορετική διαμόρφωση των εμπρός και πίσω φωτιστικών σωμάτων. Σε ότι αφορά το εσωτερικό είναι δεδομένο πως θα υπάρχει κορυφαία ποιοτική αποτύπωση σε κάθε τομέα συμπεριλαμβανομένης βέβαια και της διαθέσιμης ψηφιακής τεχνολογίας.

Από εκεί και πέρα η Maybach GLS αναμένεται να προσφέρεται μόνο σε 4θέσια ή 5θέσια διάταξη ενώ είναι πολύ πιθανό και σε αυτή (όπως γίνεται και στην S-Class) να υπάρχει μια μικρή αύξηση του μεταξονίου σε σχέση με τις εκδόσεις της Mercedes-Benz προκειμένου να εξασφαλιστεί μεγαλύτερος διαθέσιμος χώρος για τους πίσω επιβάτες.

Η πιθανότερη εκδοχή θέλει κάτω από το καπό της Meybach GLS τον 4.0λιτρο V8 twin-turbo κινητήρα της Mercedes-AMG όμως σε παλαιότερες αναφορές υψηλόβαθμων στελεχών της εταιρίας είχε αφεθεί ανοιχτό το ενδεχόμενο ο 6.0λιτρος V12 που σταδιακά αποσύρεται να χρησιμοποιηθεί σε εκδόσεις της Maybach οπότε δεν αποκλείεται να τον δούμε τελικά και στην GLS.

Advertisement

 

Advertisement