Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έρχεται η ανανέωση για τη BMW X1

Ελλάδα 10:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έρχεται η ανανέωση για τη BMW X1

ΝΕΑ

Έρχεται η ανανέωση για τη BMW X1

ΝΕΑ

Με καμουφλάζ εθεάθη η BMW X1 και ο κατασκοπικός φακός δεν έχασε την ευκαιρία να την απαθανατίσει με την γερμανική εταιρία να προχωρά στην ανανέωση του μοντέλου της το οποίο θα παρουσιαστεί επίσημα στο τέλος ή στις αρχές της επόμενης χρονιάς. ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΞΥΔΗ

Advertisement
Advertisement

H BMW Χ1 βρίσκεται στην παραγωγή εδώ και τρία περίπου χρόνια και όλα δείχνουν πως η ώρα για την πρώτη ανανέωση του SUV της γερμανικής εταιρίας έχει φτάσει. Αυτό τουλάχιστον μας δείχνουν οι συγκεκριμένες φωτογραφίες που τραβήχτηκαν στον Μόναχο οι οποίες απεικονίζουν και το συγκεκριμένο πρωτότυπο σε διαδικασία δοκιμών.

Η ανανέωση αφορά τόσο το εμπρός όσο και το πίσω μέρος της X1 το οποίο ανασχεδιάζεται ελαφρώς από τους ανθρώπους της BMW ώστε ν ταιριάζει καλύτερα και με το οικογενειακό look των νέων SUV της BMW. Πέρα από τους προφυλακτήρες, από το σχεδιαστήριο φαίνεται πως έχουν περάσει και οι προβολείς της Χ1 αλλά και τα πίσω φωτιστικά σώματα. Ανασχεδίαση έχουμε και για την γρίλια του αυτοκινήτου η οποία πλέον παρουσιάζεται με λιγότερες γρίλιες, όπως συμβαίνει και με την Χ3.

bmw-x1-facelift-2019-3

Advertisement
Advertisement

Για το εσωτερικό δεν υπάρχουν φωτογραφίες σε αυτό το σημείο. Ωστόσο και εκεί αναμένεται να δούμε κάποιες αλλαγές τόσο στις επενδύσεις και τα χρώματα όσο και στον τεχνολογικό τομέα με αναβάθμιση στο σύστημα ψυχαγωγίας/πολυμέσων της X1.

bmw-x1-facelift-2019

Με την παρουσίαση του ανανεωμένου μοντέλου, η BMW αναμένεται να προσθέσει στην γκάμα και μία υβριδική plug-in έκδοση για το SUV της με την επίσημη παρουσίαση του μοντέλου να πραγματοποιείται μέχρι το τέλος της χρονιάς ή στις αρχές της επόμενης.

Advertisement

Πηγή: Carscoops