Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αυτό είναι το compact SUV της Qoros

Ελλάδα 8:41
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αυτό είναι το compact SUV της Qoros

ΝΕΑ

Αυτό είναι το compact SUV της Qoros

ΝΕΑ

Το NewsAuto.gr είχε αποκαλύψει από τον περασμένο Φεβρουάριο το λανσάρισμα ενός μικρομεσαίου οχήματος ελεύθερου χρόνου από την Qoros και η κινέζικη εταιρεία επιβεβαίωσε ότι θα το παρουσιάσει στις 20 Νοεμβρίου. Η πρεμιέρα του αυτοκινήτου θα γίνει στην έκθεση αυτοκινήτου της Γκουανγκτσού, της κινεζικής μεγαλούπολης των 11+ εκατ. κατοίκων.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ (twitter.com/bitsi74)

Το Qoros 3 City SUV βασίζεται στο πρωτότυπο 3 Cross Hybrid Concept – είχε εμφανιστεί τον Μάρτιο του 2013 στη Γενεύη – και θα αποτελέσει το τρίτο μοντέλο στη γκάμα της μάρκας, μετά τα 3 Sedan και 3 Hatch. Το δελτίο Τύπου συνοδεύεται από σκίτσα, στα οποία διακρίνονται οι ποδιές εμπρός και πίσω, όπως και τα πλαστικά προστατευτικά στο πλάι, όμως βρήκαμε τις επίσημες φωτογραφίες και σας τις παρουσιάζουμε. Θα προσφέρει αυξημένη απόσταση από το έδαφος σε σχέση με τα άλλα δύο μοντέλα της Qoros, είναι άγνωστο όμως ακόμη αν θα εφοδιάζεται με σύστημα τετρακίνησης.

Το Qoros 3 Sedan έγινε το πρώτο εξελιγμένο στην Κίνα αυτοκίνητο που βραβεύτηκε με 5 αστέρια στις δοκιμές του οργανισμού Euro NCAP. Η Qoros ιδρύθηκε το 2007, από την σύμπραξη της κινεζικής Chery Automobile και της ισραηλινής εταιρείας επενδύσεων, Israel Corporation.