Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έρχεται αναβαθμισμένο το Land Rover Discovery Sport

Ελλάδα 23:51
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έρχεται αναβαθμισμένο το Land Rover Discovery Sport

ΝΕΑ

Έρχεται αναβαθμισμένο το Land Rover Discovery Sport

ΝΕΑ

Σε λίγους μήνες η Land Rover θα παρουσιάσει το σημαντικά αναβαθμισμένο Discovery Sport ώστε να ενισχύσει τη θέση της στα μεσαία premium SUV.

Advertisement
Advertisement

Πρόκειται για μια κίνηση με εξαιρετική σημασία για την JLR καθώς πρόκειται για το πιο εμπορικό μοντέλο της Land Rover η οποία σίγουρα θέλει να δει τις πωλήσεις της να καταγράφουν ανοδική πορεία. Κάτι που είναι πολύ πιθανό να γίνει πραγματικότητα καθώς τον Απρίλιο αναμένεται να ξεκινήσουν οι πωλήσεις του νέου Evoque και μέσα στο καλοκαίρι να παρουσιαστεί το ανανεωμένο Discovery Sport που θα ξεκινήσει να πωλείται τον Οκτώβριο, ενώ βέβαια κοντά στο τέλος του χρόνου αναμένεται και το εντελώς νέο Defender.

Η ανανέωση του Discovery Sport αναμένεται να έχει αρκετές αισθητικές παρεμβάσεις τόσο στο εξωτερικό και ακόμα περισσότερο στο εσωτερικό του που αναμένεται να πλησιάζει αρκετά την φιλοσοφία του νέου Evoque ενώ δεχθεί και όλη τη σύγχρονη τεχνολογία πολυμέσων και συνδεσιμότητας της JLR. Ακόμα πιο σημαντικό είναι πως θα υπάρξουν αρκετές αλλαγές στην πλατφόρμα και το ανανεωμένο μοντέλο θα δανείζεται πλέον αρκετά στοιχεία από την Premium Transverse αρχιτεκτονική της εταιρίας η οποία θα συμβάλει στον εξηλεκτρισμό του Discovery Sport. Έτσι μεταξύ άλλων όλες οι εκδόσεις θα αποκτήσουν το ήπιο υβριδικό σύστημα των 48V που θα υπάρχει και στο Evoque και το οποίο βασίζεται στους 2λιτρους κινητήρες Ingenium της Land Rover σε συνδυασμό με ενσωματωμένη γεννήτρια. Επίσης μέσα στην επόμενη χρονιά αναμένεται και μια plug-in υβριδική έκδοση που θα προσφέρει αμιγώς ηλεκτρική αυτονομία της τάξης των 50 χιλιομέτρων.

Advertisement
Advertisement