Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έρχεται AMG GT Black Series;

Ελλάδα 1:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έρχεται AMG GT Black Series;

ΝΕΑ

Έρχεται AMG GT Black Series;

ΝΕΑ

Μπορεί η «οικογένεια» της AMG GT να μετράει ήδη πέντε μέλη που ο καθένας μας θα ήθελε στο γκαράζ του (GT, GT S, GT R, GT Roadster, GT C Roadster) αλλά όπως όλα δείχνουν, οι Γερμανοί θέλουν κι άλλο τέκνο!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/seitanf1)

Μιλώντας στο TopGear, ο επικεφαλής του παρακλαδιού επιδόσεων της Mercedes-Benz, Tobias Moers, άφησε να εννοηθεί πως ετοιμάζουν κάτι ακόμα και μάλιστα κάτι ακόμα πιο ισχυρό.

«Θεωρητικά μιλώντας, δουλεύουμε πάνω σε ένα μοντέλο Black Series, ρίχνουμε τις ιδέες μας στο τραπέζι ώστε να δούμε τι θέλουμε να πετύχουμε. Δεν θέλω απλά ένα όχημα με τεράστια ιπποδύναμη ούτε το να προσθέσουμε ένα επιπλέον αεροδυναμικό στοιχείο στην GT R θα ήταν αρκετό. Έχω κάποιες ιδέες και γνωρίζουμε πως το σασί της GT R αντέχει να προσθέσουμε λίγη ακόμα ισχύ», είπε σαφής στην ασάφεια του ο Moers.

Advertisement
Advertisement

Η AMG-GT R (φωτό) αποδίδει 585 PS, ιπποδύναμη αντίστοιχη της SLS AMG Coupe Black Series. Μένει να δούμε αν τελικά οι ιδέες του Moers και της ομάδας του θα γίνουν πραγματικότητα, αν όντως το αποτέλεσμά τους θα φέρει τον τίτλο «Black Series» και πόσο ψηλά θα φτάσουν οι επιδόσεις του!