Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το επόμενο Tesla Roadster θα πετάει

Ελλάδα 10:44
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το επόμενο Tesla Roadster θα πετάει

ΝΕΑ

Το επόμενο Tesla Roadster θα πετάει

ΝΕΑ

Σε πρόσφατη ανάρτησή του στο twitter ο Elon Musk δήλωσε πως το επόμενο Tesla Roadster θα έχει σύστημα πρόωσης που θα του επιτρέπει να πετάει.Του ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΡΠΙΔΗ

Advertisement
Advertisement

Για άλλη μια φορά ο Elon Musk προκαλεί σάλο με τις δηλώσεις του καθώς αυτή τη φορά αναφέρει κάτι που έχουμε δει στις ταινίες επιστημονικής φαντασίας αλλά σύμφωνα με τον ίδιο είναι πολύ πιο κοντά απ’΄όσο πιστεύουμε. Σε πρόσφατη ανάρτηση στο twitter όπου είχε ένα ψηφιακό video με το διάσημο αυτοκίνητο από την ταινία “Επιστροφή στο Μέλλον” σε πτήση, έγραψε: «Το επόμενο Tesla Roadster θα κάνει πραγματικά κάτι τέτοιο».

Το κλειδί για κάτι τέτοιο όπως φαίνεται και στο video είναι ένα σετ από προωθητήρες κάτι που φέρνει και πάλι στην επιφάνεια την ανακοίνωση για τη δημιουργία Rocket Boosters. Σύμφωνα με απάντηση που έδωσε στη συνέχεια ο Musk η τεχνολογία που θα χρησιμοποιηθεί θα προέρχεται από τους προωθητήρες του διαστημικού οχήματος SpaceX κάτι που μας κάνει να πιστεύουμε πως δεν είναι απίθανο αρκετά σύντομα να δούμε κάποιο πρωτότυπο ιπτάμενο όχημα από την Tesla.

capture-20190110-113529465harpi640

Advertisement
Advertisement