Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Επιβεβαίωση για B6 Venator Spyder

Ελλάδα 15:01
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Επιβεβαίωση για B6 Venator Spyder

ΝΕΑ

Επιβεβαίωση για B6 Venator Spyder

ΝΕΑ

Τον προηγούμενο μήνα σας είχαμε ενημερώσει για τις πληροφορίες που ήθελαν τη Spyker να αποκαλύπτει  τη B6 Benator Spyder Concept στο Pebble Beach. Έχουμε πλέον και επίσημη επιβεβαίωση! ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Advertisement
Advertisement

Η Ολλανδική εταιρεία ανακοίνωσε πως τα αποκαλυπτήρια της ανοιχτής έκδοσης του πρωτότυπου που είδαμε τον περασμένο Μάρτιο στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης, θα γίνουν τη προσεχή Παρασκευή 16 Αυγούστου στο πλαίσιο του Pebble Beach Concours d’Elegance.

Πρόκειται για ένα ετήσιο ραντεβού όπου πρωταγωνιστούν καμάρια αυτοκινητοβιομηχανιών που απευθύνονται σε… λίγους και με μεγάλα πορτοφόλια ή πρωτότυπες εκδόσεις από εταιρείες που απευθύνονται σε πιο ευρεία γκάμα πελατών. Διεξάγεται στη Καλιφόρνια των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής την τρίτη Κυριακή του Αυγούστου, με τη ημέρα… Τύπου δύο 24ωρα νωρίτερα.

Όσο για τη B6 Venator Spyder Concept, πέραν του περιγράμματος της φωτογραφίας, δεν έχουν διαρρεύσει άλλες λεπτομέρειες. Αναμένεται πάντως να φέρει τον ίδιο V6 κινητήρα απόδοσης 375 ίππων με τη κουπέ εκδοχή.

Advertisement
Advertisement