Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Με επιτυχία το Speed Sector festival στη Ρόδο

Ελλάδα 20:02
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Με επιτυχία το Speed Sector festival στη Ρόδο

ΝΕΑ

Με επιτυχία το Speed Sector festival στη Ρόδο

ΝΕΑ

Πανίσχυρες μηχανές και υπέροχοι άνθρωποι αντάλλαξαν vibes θετικής ενέργειας σε ένα διήμερο πολυσυλλεκτικό event που αναδεικνύει τη Ρόδο ως premium τουριστικό προορισμό και υπενθυμίζει την αγάπη και το ενδιαφέρον του κόσμου εκεί για το αυτοκίνητο. Το Σαββατοκύριακο 15-16 Σεπτεμβρίου διοργανώθηκε στη Ρόδο το SpeedSector Festival of Speed. Μια εκδήλωση με αφορμή το αυτοκίνητο, η οποία συνδυάζει αρμονικά και προβάλλει ταυτόχρονα την ιστορία του νησιού, τη φυσική ομορφιά του αλλά και τις προοπτικές για το μέλλον που σχετίζονται με το αυτοκίνητο και το μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Advertisement
Advertisement

Οι συναντήσεις Cars and Coffee είναι μια δημοφιλής συνήθεια για τις λέσχες ιδιοκτητών υπεραυτοκινήτων. Ένα τέτοιο event ήταν και το SpeedSector Festival of Speed στη Ρόδο. Στην πραγματικότητα ένα από τα μεγαλύτερα στην Ευρώπη. Διεξήχθη σε ελεγχόμενο χώρο, με ελεγχόμενη ταχύτητα υπό την επίβλεψη των τοπικών Αρχών, της τοπικής αυτοδιοίκησης. Ήταν μια συνδιοργάνωση του SpeedSector με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, τον Δήμο Ρόδου και το Εμπορικό Επιμελητήριο. Ειδικά στην επιτυχία της εκδήλωσης συνέβαλλε με την ενεργή και θερμή στήριξή του ο Εντεταλμένος σύμβουλος της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, κύριος Νίκος Νικολής.

Nikolis

Περισσότερα από 70 εξαιρετικά σπάνια σύγχρονα και άριστα διατηρημένα κλασικά υπεραυτοκίνητα παρατάχθηκαν το βράδυ του Σαββάτου στην πλατεία του Δημαρχείου. Και την Κυριακή ακολούθησαν την παραλιακή διαδρομή κατά μήκος του Μεσαιωνικού τοίχους ως την παλιά πόλη πίσω από πλοηγό αυτοκίνητο που όριζε το ρυθμό. Και τις δύο ημέρες το κοινό ανταποκρίθηκε με ενθουσιασμό και η προσέλευση ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Advertisement
Advertisement

Speedsector Rodos (3)

Αν και το event του SpeedSector δεν έχει την παραμικρή σχέση με αγώνα, ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος δεσμεύτηκε για την θεσμοθέτηση του Festival Of Speed και ο Δήμαρχος της πόλης Φώτης Χατζηδιάκος δεν έκρυψε την πρόθεσή του η Ρόδος να επιστρέψει στον χάρτη του μηχανοκίνητου αθλητισμού στον κατάλληλο χώρο και με τις κατάλληλες προϋποθέσεις.

Η παρέα του SpeedSector έφερε στο νησί ορισμένα από τα πιο όμορφα, σπάνια και ισχυρά αυτοκίνητα του πλανήτη: Ferrari, Porsche, Corvette, Mercedes-AMG, BMW M, Nissan GT-R, Dodge Viper και πολλά ακόμη κύλισαν τους τροχούς τους στους δρόμους του νησιού προσφέροντας θετική ενέργεια, σπάνιες εικόνες και ήχους, με μια λέξη… Συναίσθημα.

Advertisement

Το SpeedSector παράγει εμπειρίες και μελλοντικές αναμνήσεις με την ευγενική υποστήριξη σημαντικών εταιρειών όπως η Michelin, τα λιπαντικά ENEOS, ο καφές Molinari και η μπίρα Stella Artois. Πολύτιμη είναι η συνεισφορά των εταιρειών Hedera Printhouse, αλλά και οι νομικές συμβουλές της Markoulakos Law Firm.

Advertisement

Speedsector Rodos (4)