Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Επίθεση του Trump στη Harley-Davidson

Ελλάδα 5:27
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Επίθεση του Trump στη Harley-Davidson

NEWSMOTO

Επίθεση του Trump στη Harley-Davidson

NEWSMOTO

Πολλαπλές επιθέσεις μέσω του Twitter εξαπέλυσε ο Trump κατά της Harley-Davidson, ύστερα από την ανακοίνωση της πρόθεσης της εταιρείας να μεταφέρει μέρος της παραγωγής της στην Ευρώπη. ΣΠΥΡΟΣ ΧΩΤΟΣ ([email protected])

Advertisement
Advertisement

Η πρόθεση της Harley-Davidson, ενός από τα σύμβολα των Η.Π.Α., να μεταφέρει ένα κομμάτι της παραγωγής της στην Ευρώπη, για να μπορέσει να αντιμετωπίσει τις αυξήσεις που θα επιφέρει ο νέος φόρος 25% που επιβάλει η Ε.Ε. μεταξύ άλλων στις εισαγόμενες από τις Η.Π.Α. μοτοσικλέτες, εξόργισε τον Πρόεδρο της χώρας.

Πιο συγκεκριμένα, ο Trump επιτέθηκε μέσω του Twitter στη Harley-Davidson με πολλαπλές αναρτήσεις κατηγορώντας την ότι χρησιμοποιεί τον πόλεμο φορολογίας μεταξύ Η.Π.Α. και Ε.Ε. για να μεταφέρει την παραγωγή της εκτός της Αμερικής.

Μάλιστα, ο Trump ανέφερε ότι πολύ πριν ανακοινωθούν οι νέοι δασμοί οι άνθρωποι της Harley-Davidson ήθελαν να μεταφέρουν μέρος της παραγωγής στην Ταϋλάνδη για να μειώσουν τα κόστη παραγωγής.

Advertisement
Advertisement

Χαρακτηριστικά ο Trump ανέφερε σε πρόσφατο Tweet του: «Μια Harley-Davidson δεν πρέπει ποτέ να κατασκευαστεί σε άλλη χώρα – Ποτέ! Οι εργαζόμενοι και οι αγοραστές της είναι ήδη εξοργισμένοι με την εταιρεία. Εάν φύγουν από την χώρα, δείτε, θα είναι το τέλος – θα παραδοθούν!».

Harley new