Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Επιστρέφει το Chevrolet Trailblazer

Ελλάδα 19:25
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Επιστρέφει το Chevrolet Trailblazer

ΝΕΑ

Επιστρέφει το Chevrolet Trailblazer

ΝΕΑ

Όπως όλα δείχνουν η GM ετοιμάζει το νέο Trailblazer της Chevrolet, λίγο μικρότερο από ότι έχουμε συνηθίσει αλλά και πάλι στην κατηγορία των SUV.

Advertisement
Advertisement

 

Με το ρόλο του αλλαγμένο, αφού θα είναι το μικρό SUV της Chevrolet, το νέο Trailblazer αναμένεται να κάνει ντεμπούτο κάποια στιγμή μέσα στο 2020. Για την αγορά των ΗΠΑ, το νέο Trailblazer θα είναι μια προσθήκη στη γκάμα της εταιρείας, ένα μοντέλο που θα τοποθετηθεί ανάμεσα στα Trax και Equinox. Το μπροστινό μέρος του νέου μοντέλου, θα είναι αυτό που θα φέρει τα περισσότερα χαρακτηριστικά στοιχεία που οπτικά θα το συνδέουν με το παρελθόν. Κοιτώντας το αμάξωμα προς τα πίσω, διακρίνονται πλαστικά φτερά και προστατευτικά που κάνουν την εμφάνιση λίγο πιο περιπετειώδη. Στην εικόνα που έχουμε στη διάθεσή μας, βλέπουμε την έκδοση RS, χαρακτηριστικό της οποίας είναι η διχρωμία του αμαξώματος. Στο εσωτερικό, το νέο Trailblazer φαίνεται πως δεν θα επηρεάζεται από την τάση που θέλει τον πίνακα των οργάνων να είναι ψηφιακός, συνεχίζοντας με τα μεγάλα στρογγυλά αναλογικά όργανα, τα οποία ανάμεσά τους έχουν ένα μικρό ψηφιακό πίνακα για την προβολή των πληροφοριών του υπολογιστή ταξιδίου.

Advertisement
Advertisement

Παρά την «αναλογική» εικόνα του εσωτερικού, το νέο Trailblazer θα έχει πληρέστατο εξοπλισμό ασφαλείας, με αυτόματο φρενάρισμα για αυτοκίνητα και πεζούς, σύστημα διατήρησης της λωρίδας κυκλοφορίας και προειδοποίησης για την ακούσια αναχώρηση από αυτή. Στη λίστα του προαιρετικού εξοπλισμού, υπάρχουν και στοιχεία όπως είναι το προηγμένο cruise control που διατηρεί την ταχύτητα και την απόσταση από το προπορευόμενο όχημα, καθώς και σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης. Στοιχεία για τους κινητήρες που θα εφοδιάζουν το νέο μοντέλο καθώς και για τις επιδόσεις του, δεν υπάρχουν ακόμα αλλά θεωρείται βέβαιο πως στη γκάμα του μοντέλου θα υπάρχει και ένα τουλάχιστον 4κύλινδρο βενζινοκίνητο σύνολο. Χωρίς να υπάρχει κάποια συγκεκριμένη πληροφορία για την τιμή του μοντέλου, αυτό που μπορεί να υποθέσει κανείς με σχετική ασφάλεια, είναι πως το νέο Trailblazer αφού θα τοποθετηθεί ανάμεσα στα Trax και Equinox, θα έχει τιμή εκκίνησης κοντά στις 22 χιλιάδες δολάρια (κάτω από 20.000 ευρώ) στις ΗΠΑ.