Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Επιστρέφει στη Γερμανία η παραγωγή του Opel Astra

Ελλάδα 4:27
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Επιστρέφει στη Γερμανία η παραγωγή του Opel Astra

ΝΕΑ

Επιστρέφει στη Γερμανία η παραγωγή του Opel Astra

ΝΕΑ

Η Opel ανακοίνωσε επίσημα ότι η παραγωγή του επόμενου Opel Astra θα επιστρέψει στη Γερμανία, επιβεβαιώνοντας παράλληλα και το πότε θα το δούμε στην αγορά.

Advertisement
Advertisement

Παρότι αυτή τη στιγμή αναμένουμε την αποκάλυψη από την Opel της ανανεωμένης γενιάς του Astra, η γερμανική φίρμα με επίσημη ανακοίνωσή της έκανε γνωστό ότι η επόμενη γενιά του μοντέλου θα έρθει στην αγορά το 2021.

Παράλληλα, το νέο Astra θα αλλάξει εντελώς σε σχέση με το σημερινό μοντέλο, βασιζόμενο πάνω στην πλατφόρμα EMP2 της PSA, στην οποία θυμίζουμε ότι ανήκει η Opel. Το γεγονός αυτό θα επιτρέψει στην εταιρεία να προσφέρει και εκδόσεις με ηλεκτρισμό στο μικρομεσαίο της.

Όσον αφορά στον τόπο κατασκευής του, πάντα στην ίδια ανακοίνωση η Opel αναφέρει ότι η παραγωγή του Astra θα επιστρέψει στη Γερμανία και ειδικότερα, στο κεντρικό εργοστάσιο της εταιρείας στο Rüsselsheim, εκεί όπου θα συνεχίσει να κατασκευάζεται και το Insignia.

Advertisement
Advertisement

Θυμίζουμε ότι η παραγωγή του τωρινού Astra γίνεται στα εργοστάσια του Ellesmere Port στη Μεγάλη Βρετανία και του Gliwice στην Πολωνία, εκεί όπου μεταφέρθηκε το 2015 από το Rüsselsheim. Προς το παρόν πάντως, στην ανακοίνωση της Opel δεν ξεκαθαρίζεται εάν το επόμενο μοντέλο θα συνεχίσει να κατασκευάζεται και εκεί.