ΝΕΑ

Επίσημο: Το φθινόπωρο το νέο Astra

Ελλάδα 0:54
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Επίσημο: Το φθινόπωρο το νέο Astra

ΝΕΑ

Επίσημο: Το φθινόπωρο το νέο Astra

ΝΕΑ

Στην έκθεση της Φρανκφούρτης, εκεί όπου το Σεπτέμβριο του 2009 είχε παρουσιαστεί το τωρινό Astra, η Opel σχεδιάζει να αποκαλύψει τη νέα γενιά του δημοφιλούς της μοντέλου. Η επιβεβαίωση έγινε από τα πλέον επίσημα χείλη, αυτά του Προέδρου της γερμανικής μάρκας. Ο Karl-Thomas Neumann ανέφερε σε μήνυμά του στο youtube ότι το νέο Astra θα παρουσιαστεί το φθινόπωρο.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ (twitter.com/bitsi74)

Το μικρομεσαίο οικογενειακό θα βασίζεται σε τροποποιημένη πλατφόρμα με αυξημένο μεταξόνιο, η οποία θα συμβάλλει στον περιορισμό του βάρους, προς όφελος των επιδόσεων και της κατανάλωσης. Η σχεδίασή του θα επηρεάζεται από μοντέλα όπως το νέο Corsa και το Adam, ενώ στην καμπίνα των επιβατών θα χρησιμοποιηθούν καλύτερα υλικά. Στον εξοπλισμό του θα περιλαμβάνεται το σύστημα πολυμέσων IntelliLink και η υπηρεσία OnStar της Opel που προσφέρει παροχή άμεσης βοήθειας σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης (διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ).

Στη γκάμα των κινητήρων θα συναντήσουμε τον 3κύλινδρο turbo των 998 cc με ισχύ 115 PS που αποτελεί την… απάντηση της Opel στον μικρό EcoBoost της Ford, τους 1.6 diesel με 110 και 136 PS, αλλά βέβαια και ισχυρό 2λιτρο σύνολο για την κορυφαία έκδοση OPC.

Advertisement
Advertisement