Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Επίσημο: Ακόμα ένα facelift για το Suzuki Vitara

Ελλάδα 0:08
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Επίσημο: Ακόμα ένα facelift για το Suzuki Vitara

ΝΕΑ

Επίσημο: Ακόμα ένα facelift για το Suzuki Vitara

ΝΕΑ

Η Suzuki θέλει να συνεχίσει απτόητα την επιτυχημένη πορεία του δημοφιλούς SUV και σε αυτό το πλαίσιο, προχωράει σε μία ακόμη ανανέωσή του. Αναμένεται από αυτό το καλοκαίρι.

Advertisement
Advertisement

Το Suzuki Vitara σημείωσε μεγάλη επιτυχία στην ελληνική αγορά το περασμένο έτος και συνεχίζει να είναι δημοφιλές και το 2024, χάρη στον συνδυασμό τιμής, πρακτικότητας, ευχρηστίας και δυναμικής.

Συνεπώς, η ιαπωνική μάρκα προχωράει σε ακόμα ένα facelift εναρμονίζοντας το Vitara με το σχεδιαστικό μοτίβο του S-Cross.

Οι σημαντικότερες αλλαγές αυτή τη φορά αφορούν τόσο στο αμάξωμα, όσο και στην καμπίνα, με τα κινητήρια σύνολα όμως να παραμένουν ως έχουν.

Advertisement
Advertisement

Έτσι, το νέο Vitara έχει αποκτήσει μία πιο δυναμική μάσκα, σε συνδυασμό με τον επανασχεδιασμένο προφυλακτήρα, ενώ νέας σχεδίασης είναι και οι ζάντες. Ταυτόχρονα, φαίνεται να έχουν γίνει βελτιώσεις ως προς την αεροδυναμική του.

Αναμένεται να διατεθεί σε συνολικά 10 χρώματα και ο επίδοξος αγοραστής θα έχει τη δυνατότητα να συνδυάσει ορισμένα εξ αυτών με μαύρη οροφή, για να προσδώσει ένα πιο μοντέρνο ύφος.

Επίσης, το νέο Vitara θα συνεχίσει να προσφέρεται σε εκδόσεις με τετρακίνηση ALLGRIP SELECT 4WD με τα προφίλ οδήγησης στη συγκεκριμένη περίπτωση να είναι τα Auto, Sport, Snow και Lock.

Advertisement

Στο εσωτερικό, υπάρχει μία νέα οθόνη αφής 9 ιντσών, από όπου δίνεται η δυνατότητα για σύνδεση του κινητού μέσω Apple CarPlay και Android Auto. Η απομακρυσμένη πρόσβαση στο Vitara θα είναι επίσης διαθέσιμη μέσω του κινητού τηλεφώνου.

Όπως προαναφέρθηκε, τα κινητήρια σύνολα του υπάρχοντος Suzuki Vitara δεν αλλάζουν. Συνεπώς, θα δούμε και πάλι το πλήρως υβριδικό σύστημα με τον βενζινοκινητήρα των 1,5 λίτρων με 6τάχυτο αυτόματο κιβώτιο και το ήπια υβριδικό με τον κινητήρα των 1,4 λίτρων που συνεργάζεται με 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο.

Advertisement

Το Vitara facelift θα διατίθεται με πληθώρα σύγχρονων συστημάτων ασφαλείας και υποβοήθησης του οδηγού, όπως Dual Sensor Brake Support II, Driver Monitoring System (DMS), Adaptive Cruise Control, Lane Keeping Assist και Traffic Sign Recognition με Speed Limiter.