Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Επίσημη πρεμιέρα στη Γενεύη για τη Σειρά 7 της BMW

Ελλάδα 14:04
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Επίσημη πρεμιέρα στη Γενεύη για τη Σειρά 7 της BMW

ΝΕΑ

Επίσημη πρεμιέρα στη Γενεύη για τη Σειρά 7 της BMW

ΝΕΑ

Λίγες μέρες πριν, είδαμε μια εικόνα από το μπροστινό μέρος της νέας Σειράς 7 της BMW. Τώρα, μάλλον από ελεγχόμενη πηγή, προέκυψαν κάποιες νέες εικόνες του μοντέλου που θα παρουσιαστεί επισήμως το Μάρτιο στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης.

Advertisement
Advertisement

Του Κωνσταντίνου Μποϊδάνη

Η «διαρροή» της φωτογραφίας που είδαμε πριν λίγες μέρες, μας προϊδέασε για τις αλλαγές που θα έχει η ανανεωμένη έκδοση της Σειράς 7 της BMW. Το μοντέλο που αναμένεται να παρουσιαστεί επισήμως το Μάρτιο στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης, φαίνεται πως συγκεντρώνει αρκετό ενδιαφέρον από τους φίλους της μάρκας και όχι μόνο.

Advertisement
Advertisement

BMW 7 Series boi 530

Οι νέες εικόνες του αυτοκινήτου, κατά πάσα πιθανότητα διέρρευσαν από τη διαδικασία της φωτογράφησης για το configurator της εταιρείας και δείχνουν το αυτοκίνητο στο ίδιο χρώμα με κάποιες αλλαγές στην εμφάνιση που συνδέονται με την έκδοση. Η πιο sport διάθεση τονίζεται από τις διαφορετικές (διπλές ή οβάλ) απολήξεις των εξατμίσεων εκατέρωθεν του προφυλακτήρα πίσω, που αντίστοιχα έχει την σχετική διαμόρφωση. Οι εξέλιξη αυτή πάντως, ίσως επισπεύσει τα «αποκαλυπτήρια» από τη μεριά της BMW, μια και δεν υπάρχει ουσιαστικός λόγος να καθυστερεί η διαδικασία μέχρι το Μάρτιο.

BMW 7 Series boi 640