Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Επίσημα τα πρώτα σκίτσα του νέου VW Jetta

Ελλάδα 11:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Επίσημα τα πρώτα σκίτσα του νέου VW Jetta

ΝΕΑ

Επίσημα τα πρώτα σκίτσα του νέου VW Jetta

ΝΕΑ

Η VW έδωσε επίσημα στη δημοσιότητα τα πρώτα σκίτσα της νέας γενιάς του Jetta, το οποίο αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στα μέσα Ιανουαρίου στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ. ΣΠΥΡΟΣ ΧΩΤΟΣ (sh@newsauto.gr)

Advertisement
Advertisement

Η επίσημη αποκάλυψη των σκίτσων του νέου VW Jetta έρχεται ως συνέχεια της χθεσινής πρώτης εικόνας του μοντέλου που σας δείξαμε, το οποίο όπως τονίσαμε θα έρθει με πιο δυναμική εμφάνιση και αμάξωμα που παραπέμπει σε 4θυρα κουπέ αυτοκίνητα. Αυτό επιβεβαιώνεται και από τα νέα σκίτσα, που μας αποκαλύπτουν επιπλέον ότι το νέο μοντέλο θα αποκτήσει ένα εμπρόσθιο τμήμα που παραπέμπει στο μεγαλύτερο 4θυρο κουπέ VW Arteon.

Jetta skitch 640 (3)

Στο εσωτερικό, με βάση πάντα το πρώτο επίσημο σκίτσο, το νέο VW Jetta εντυπωσιάζει με το πλήρως ψηφιακό πάνελ στο κέντρο του ταμπλό, το οποίο δημιουργούν ο hi-tech πίνακας οργάνων και η μεγάλη κεντρική οθόνη πληροφόρησης για το σύστημα πολυμέσων. Από εκεί και πέρα οι γραμμές παραμένουν απλές, με στοιχεία όπως το τριάκτινο τιμόνι και οι αλουμινένιες επενδύσεις να δίνουν μια σπορτίφ αίσθηση.

Advertisement
Advertisement

Jetta skitch 640 (1)

Στα υπόλοιπα στοιχεία του νέου μοντέλου, η VW δεν δίνει επίσημα περαιτέρω λεπτομέρειες για το Jetta. Όμως, όπως γράψαμε και χθες, αναμένεται η πλατφόρμα πάνω στην οποία θα χτιστεί να είναι το νεότερο MQB πάτωμα της μάρκας, ενώ ο κινητήρας του θα είναι είτε ο 1.400άρης TSI των 150 ίππων (με σύστημα απενεργοποίησης μισών κυλίνδρων), είτε ο νεότερος 1.5 TSI EVΟ με αντίστοιχη δύναμη και το ίδιο σύστημα. Περισσότερα θα γνωρίζουμε κοντά στην επίσημη αποκάλυψή του.