Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Επίσημα σκίτσα του SUV της Chery

Ελλάδα 13:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Επίσημα σκίτσα του SUV της Chery

ΝΕΑ

Επίσημα σκίτσα του SUV της Chery

ΝΕΑ

Σας δείξαμε τα πρώτα teasers, ήρθε η ώρα να δούμε και τα πρώτα επίσημα σκίτσα! Ο λόγος για το μοντέλο με το οποίο η Chery ετοιμάζει την ευρωπαϊκή της «επίθεση», με εφαλτήριο τη φετινή Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Ο λόγος για ένα compact SUV που θα αποκαλυφθεί στην ημέρα Τύπου του σημαντικού ραντεβού της αυτοκίνησης, δηλαδή στις 12 Σεπτεμβρίου. Και το NewsAuto θα είναι εκεί, όπως και σε άλλο μεγάλο ραντεβού, για να σας μεταφέρει όλες τις λεπτομέρειες σχετικά.

Μέχρι τότε, ας δούμε τι αποκαλύπτουν τα επίσημα σκίτσα για το αβάφτιστο ακόμα μοντέλο. Υιοθετεί τη σχεδιαστική γλώσσα την οποία η εταιρεία από την Κίνα ονομάζει «Η ζωή εν κινήσει». Όπως λένε οι άνθρωποι της Chery, έχουν αντλήσει έμπνευση από τη… φύση αν και από όσα βλέπουμε, μάλλον έχουν αντλήσει έμπνευση από τον ανταγωνισμό.

Advertisement
Advertisement

Έχουν δημιουργήσει ένα καλαίσθητο κουπέ όχημα ελεύθερου χρόνου, με μία οριζόντια χρωμιωμένη μπάρα να διέπει το εμπρός μέρος, Full LED προβολείς, χρωμιωμένες λεπτομέρειες στον εμπρός προφυλακτήρα, περιμετρικά των κρυστάλλων στις πόρτες, στη βάση των θυρών, στον πίσω προφυλακτήρα.

Στο εσωτερικό το σκίτσο παρουσιάζει το σύγχρονο αυτό SUV με δέρμα, ψηφιακό πίνακα οργάνων, μεγάλη οθόνη αφής Τύπου tablet στην κορυφή της κεντρικής κονσόλας ενώ στη βάση της υπάρχει περιστροφικό χειριστήριο λειτουργιών.

Το εν λόγω μοντέλο, μαζί με άλλα που θα ακολουθήσουν, αποτελούν το πρώτο κύμα της έλευσης της εταιρείας από την Κίνα στην αγορά της Γηραιάς Ηπείρου. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, η εμπορικό… τρίπτυχο των Κινέζων στην ευρωπαϊκή αγορά θα είναι σπορ αίσθηση, αξιοπιστία και χαμηλή τιμή )value for money)!…

Advertisement

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα στο No1 αυτοκινητικό site της Ελλάδας… το www.NewsAuto.gr

 

Advertisement

Chery-SUV-IAA17-sketch-e640shortChery-SUV-IAA17-sketch-b640short

Chery-SUV-IAA17-sketch-c640short Chery-SUV-IAA17-sketch-d640tall Chery-SUV-IAA17-sketch-f640