Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Επιλέγοντας μεταχειρισμένο – Τι πρέπει να προσέξω

Ελλάδα 2:43
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Επιλέγοντας μεταχειρισμένο – Τι πρέπει να προσέξω

ΝΕΑ

Επιλέγοντας μεταχειρισμένο – Τι πρέπει να προσέξω

ΝΕΑ

Η αγορά μεταχειρισμένου αυτοκινήτου είναι από εκείνες όπου πρέπει να δώσεις τη δέουσα προσοχή και να ψαχτείς όσο περισσότερο μπορείς.

Advertisement
Advertisement

Μη βιαστείς, μη θεωρήσεις τίποτα δεδομένο και μη φερθείς επιπόλαια. Προκειμένου να σε διευκολύνουμε, ετοιμάσαμε έναν οδηγό αγοράς μεταχειρισμένου αυτοκινήτου με όλα τα… S.O.S.

Μελέτησέ τον διεξοδικά, καθώς μια αποτυχημένη αγορά θα είναι κρίμα και για σένα αλλά και για τον κόπο μας!

Αγορά μεταχειρισμένου – Συμβουλές, tips και παγίδες που πρέπει να αποφύγεις

  1. Είναι το αμάξι τρακαρισμένο; Ασφαλώς, δεν αρκεί να ρωτήσεις τον έμπορο/ πωλητή. Πρέπει να το επιβεβαιώσεις και με τον δικό σου μηχανικό και φανοποιό, καθώς απαιτείται μεγάλη τεχνογνωσία και εμπειρία. Φυσικά, επ’ ουδενί μην αγοράσεις αυτοκίνητο από πωλητή που δεν σου επιτρέπει να ελέγξεις το όχημα με δικά σου άτομα.
  2. Ο μετρητής χιλιομέτρων αντικατοπτρίζει την αλήθεια; Σε καμία περίπτωση μην προχωρήσετε στην αγορά ενός αυτοκινήτου χωρίς βεβαιώσεις, επίσημα έγγραφα και βιβλίο service. Σε περίπτωση που εντοπίσεις μη αυθεντικές σφραγίδες ΚΤΕΟ και συνεργείων ή μη εργοστασιακό βιβλίο Service, ακύρωσε την αγορά. Έχε κατά νου πως η Koilakos Carpark προσφέρει εγγύηση χιλιομέτρων, με πλήρες ιστορικό συντήρησης και εγγύηση ατρακάριστου. Ακόμα κάθε υπηρεσία πωλήσεων, service ή φανοποιίας μας είναι πιστοποιημένη με τίτλο ISO 9001:2015 από την TUV.
  3. Με την εγγύηση τι γίνεται; Μπορεί να μεταχειρισμένο να μη… θυμίζει μεταχειρισμένο και να δείχνει πέρα για πέρα καλοσυντηρημένο, όμως μηχανολογικά δεν ξέρεις τι γίνεται. Ούτε φυσικά τι είδους προβλήματα μπορεί να εμφανιστούν αργότερα. Για να είσαι 100% σίγουρος για την αγορά σου, φρόντισε να δίνεται εγγύηση. Η Koilakos Carpark, δίνει ετήσια εγγύηση μηχανής για οχήματα μέχρι 8 ετών.
  4. Όταν υπάρχει το Test Drive όλα τα άλλα περισσεύουν. Χρήσιμες οι εγγυήσεις, καλοί οι έλεγχοι αλλά το να οδηγήσεις το αμάξι που σκοπεύεις να αγοράσεις, δεν συγκρίνεται με τίποτα! Στην Koilakos Carpark, προσφέρεται δυνατότητα Test Drive του αυτοκινήτου της επιλογής σου. Τι έχεις να κάνεις; Απλά να συμπληρώσεις την ακόλουθη φόρμα ενδιαφέροντος.
  5. Γιατί το αμάξι πωλείται σε τόσο χαμηλή τιμή; Αν η τιμή του μεταχειρισμένου αυτοκινήτου είναι πολύ χαμηλότερη συγκριτικά με άλλες αντίστοιχες αγγελίες, τότε να είσαι πονηρεμένος. Βρες ένα φερέγγυο site με μεταχειρισμένα αυτοκίνητα του εξωτερικού και κάνε μια έρευνα αγοράς βάζοντας ίδιο μοντέλο, χρονολογία και χιλιόμετρα. Σε περίπτωση που οι τιμές πώλησης στη χώρα κατασκευής είναι πολύ κοντά στις ελληνικές, τότε… ύποπτα τα πράγματα. Υπολόγισε ότι ο έμπορος εδώ έχει ακόμα να πληρώσει εκτελωνισμό και κόστος μεταφοράς. Η διαφορά ανάμεσα στις αγγελίες σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να είναι μικρή, εκτός αν μιλάμε για αγαθοεργίες!
Advertisement
Advertisement

Επίλεξε το ιδανικό μεταχειρισμένο από την Koilakos Carpark

Η αγορά μεταχειρισμένου αυτοκινήτου δεν είναι σε καμία περίπτωση εύκολη υπόθεση και πάντα εγκυμονεί κινδύνους. Φρόντισε να σας πολύ καλά προετοιμασμένος, να μη διστάσεις να ρωτήσεις το οτιδήποτε και να έχεις μαζί σου και έναν τεχνικό που εμπιστεύεσαι. Πρόκειται για μια αγορά ζωής που σε καμία περίπτωση δεν θέλεις να μην πάει όπως την περιμένεις.

Advertisement

Αν θέλεις να μάθεις και άλλα για την αγορά μεταχειρισμένου ή ενδιαφέρεσαι για κάποιο από τα διαθέσιμα μοντέλα μας από τις 24 μάρκες μεταχειρισμένων που διαθέτουμε, τότε μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας!

Advertisement

Koilakos Carpark

www.koilakos.gr

Λεωφόρος Συγγρού 169, 17121 Νέα Σμύρνη

Advertisement

Ώρες λειτουργίας: 08.00 – 17.00

Facebook: Koilakos Carpark

Instagram: Koilakos Carpark