Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Επέτειος 70 ετών για τη Land Rover

Ελλάδα 23:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Επέτειος 70 ετών για τη Land Rover

ΝΕΑ

Επέτειος 70 ετών για τη Land Rover

ΝΕΑ

H εμβληματική βρετανική φίρμα γιορτάζει σήμερα τα 70 της χρόνια και μας παρουσιάζει νέες teaser εικόνες από τις δοκιμές του νέου Land Rover Defender.

Advertisement
Advertisement

Στις 30 Απριλίου του 1948 το πρώτο off road μοντέλο της Land Rover παρουσιάστηκε στο κοινό. Σήμερα, με αφορμή τον εορτασμό των 70 ετών της εταιρείας, οι Bρετανοί δημοσιεύουν ορισμένες ακόμη εικόνες και πληροφορίες για το νέο Defender. Οι φωτογραφίες μας δείχνουν το μοντέλο να πραγματοποιεί δοκιμές-με καμουφλαρισμένο αμάξωμα-σε κάθε είδους τερέν. Για την εξέλιξή του έχουν καλυφθεί περίπου 1,5 εκατομμύρια χιλιόμετρα σε διάφορα μέρη. Έτσι, μέσω των 45.000 tests συμπεριλαμβάνονται διαδρομές σε θερμοκρασίες από τους -40 έως τους 50 βαθμούς Kελσίου και σε υψόμετρα που ξεπερνούν τα 3.000 μέτρα.

Με βάση τις πληροφορίες που έχουμε μέχρι στιγμής, το νέο Defender θα εκσυγχρονιστεί σε εμφάνιση και τεχνολογίες διαθέτοντας 3θυρο και 5θυρο αμάξωμα. Όπως είναι φυσικό, η Land Rover έχει δώσει έμφαση στον τομέα της τετρακίνησης και έτσι οι δυνατότητές του θα είναι αυξημένες. Τέλος, στη βάση της γκάμας των μηχανικών συνόλων θα βρεθούν δύο 2λιτρα μοτέρ με βενζίνη και ντίζελ.

Advertisement
Advertisement

 

Advertisement