Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Επετειακή έκδοση για το Civic Type R

Ελλάδα 9:12
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Επετειακή έκδοση για το Civic Type R

ΝΕΑ

Επετειακή έκδοση για το Civic Type R

ΝΕΑ

Η Honda παρουσίασε μια νέα επετειακή έκδοση του Civic Type R, την Black Edition, η οποία θα μπει στην παραγωγή για 100 μονάδες μόνο.

Advertisement
Advertisement

Επιμέλεια: Κώστας Φούζας (kf@newsauto.gr)

Μέσα στο 2017 θα κάνει την εμφάνισή του το νέο Civic Type R, το οποίο θα διατεθεί και σε έκδοση με αυτόματο κιβώτιο CVT. Το μοντέλο πραγματοποιεί ήδη δοκιμές στο δρόμο, με καμουφλαρισμένο αμάξωμα, και θα βασίζεται πάνω στο ομώνυμο πρωτότυπο που μας έδειξε η εταιρεία στην Έκθεση του Παρισιού το Σεπτέμβριο.Μέχρι όμως να παρουσιαστεί το νέο μοντέλο και θέλοντας να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο την πορεία του τωρινού Civic Type R, η Honda παρουσίασε τη νέα έκδοση Black Edition, που θα διατεθεί μόνο στη Μεγάλη Βρετανία και μόνο σε 100 μονάδες. Η νέα έκδοση του κορυφαίου Honda Civic ξεχωρίζει με το all-black αμάξωμά της, που συνδυάζεται με κόκκινες λεπτομέρειες στο εμπρόσθιο σπόιλερ, την πίσω αεροτομή, αλλά και τις κατά τα άλλα σκουρόχρωμες ζάντες.

Advertisement
Advertisement

Παράλληλα, στο εσωτερικό του, το νέο Honda Civic Type R Black Edition ξεχωρίζει με τις κόκκινες επενδύσεις στο τιμόνι, τους αεραγωγούς, τα καθίσματα, το ταμπλό, τις πόρτες και τον επιλογέα ταχυτήτων, δημιουργώντας και εδώ μια αντίθεση με τον μαύρο θάλαμο. Στο πεδίο του κινητήρα συνεχίζει χωρίς αλλαγές ο 2λιτρος VTEC turbo των 310 ίππων, ο οποίος χαρίζει πολύ γρήγορες επιδόσεις. Τιμολογιακά, το κόστος στη Μεγάλη Βρετανία για τη νέα έκδοση του Civic Type R είναι 32.300 λίρες Αγγλίας (37.140 ευρώ).