Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Επετειακές εκδόσεις για την Aston Martin DB11

Ελλάδα 9:55
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Επετειακές εκδόσεις για την Aston Martin DB11

ΝΕΑ

Επετειακές εκδόσεις για την Aston Martin DB11

ΝΕΑ

Όταν η Aston Martin έβγαλε το πέπλο από την DB11 AMR το Μάιο, η εταιρεία με έδρα το Gaydon δήλωσε ότι το νεοφερμένο μοντέλο χρησιμεύει ως αντικαταστάτης της DB11 με κινητήρα V12, αφήνοντας το V8 ως entry-level επιλογή. Στη συνέχεια, η DBS Superleggera ακολούθησε τον Ιούνιο του 2018, ανεβάζοντας την απόδοση στους 715 ίππους.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Με δεδομένο αυτό το υπόβαθρο, η Aston Martin επέλεξε τον Ιούλιο για να παρουσιάσει δύο ειδικές εκδόσεις βασισμένες στη DB11 με το V8 twin-turbo κινητήρα της Mercedes-AMG. Και οι δύο είναι πιο ακριβές από τη DB11 με twin-turbo V12 και τη DB11 AMR λόγω του τμήματος Q της Aston Martin. Η έκδοση Classic Driver, που απεικονίζεται στο κλασικό χρώμα Grey Driver Grey γιορτάζει την 20η επέτειο μιας ιστοσελίδας. Αυτό δεν είναι αστείο, αν αναρωτιέστε, η Aston Martin υπερηφανεύεται για το γεγονός ότι λειτούργησε “σε στενή συνεργασία” με τον επικεφαλής σχεδιασμού ενός περιοδικού κλασικών αυτοκινήτων αλλά και lifestyle.

Aston-martin-showcases-two-special-editions-of-the-db11-v8-tsiro-530

Advertisement
Advertisement

“Για μένα, βλέποντας τη συγκεκριμένη ένωση νιώθω πως υπάρχει το τέλειο ταίρι”, δήλωσε ο Knapp Voith. Με τιμή 252.395 ευρώ στην Ευρώπη, η Classic Driver περιορίζεται μόλις σε 20 μονάδες. Το στυλ αμαξώματος της Volante διαφέρει από το κουπέ μέσω της υφασμάτινης οροφής Westminster Green. Όπως διαπιστώνετε κι εσείς και οι δύο παραλλαγές είναι εφοδιασμένες με εμβλήματα σμάλτου. Όσο για την DB11 V8 από την Q, αυτή ονομάζεται Henley Royal Regatta DB11 Volante. Το μοντέλο είναι βαμμένο σε White Stone χρώμα πάνω από κόκκινο οξείδιο Caithness, ένας εντυπωσιακός συνδυασμός που χαρίζει αν μη τι άλλο πολυτέλεια. Το “κεντρικό κομμάτι της επίδειξης της Aston Martin παρουσιάζει τη γκάμα των επώνυμων σπορ αυτοκινήτων 105 ετών”.