Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Εορταστικό Lexus UX με λευκά “πατούμενα”

Ελλάδα 17:34
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Εορταστικό Lexus UX με λευκά “πατούμενα”

ΝΕΑ

Εορταστικό Lexus UX με λευκά “πατούμενα”

ΝΕΑ

Η παρουσίαση του νέου Lexus UX σημαίνει πολλά για την ιαπωνική εταιρία και για να το γιορτάσει συνεργάστηκε με την αμερικάνικη εταιρία ένδυσης John Elliott, η οποία και σχεδίασε μια τετράδα λευκών ελαστικών με την έμπνευση να προέρχεται από αθλητικά παπούτσια.

Advertisement
Advertisement

 

Η Lexus προχώρησε σε αυτή την ενέργεια για να τονίσει την έμπνευση αλλά και το περιβάλλον για το οποίο έχει σχεδιαστεί το νέο της compact crossover που είναι φυσικά η πόλη. Τα λευκά ελαστικά με το ασυνήθιστο μοτίβο της γόμας τους αντλούν την έμπνευσή τους από την σόλα των αθλητικών παπουτσιών John Elliott x Nike AF1 και ονομάζονται “Sole of the UX”.

Advertisement
Advertisement

Η παρουσίαση αυτής της μοναδικής έκδοσης του Lexus UX, πραγματοποιήθηκε μετά στο πάρτι της John Elliott στη Νέα Υόρκη, μετά από επίδειξη μόδας της εταιρίας την εβδομάδα που μας πέρασε.

Πέρα από τα ολόλευκα ελαστικά, τα οποία, δεν πρόκειται να μπουν στην παραγωγή, η ειδική έκδοση του UX, χαρακτηρίζεται από το ολόλευκο χρώμα της και το όνομα της εταιρίας που έχει τοποθετηθεί στις πίσω πόρτες. Αλλαγές υπάρχουν και στις εσωτερικές δερμάτινες επενδύσεις.

Advertisement

“Το πρώτο Lexus UX σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε για την πόλη”, δήλωσε η Lisa Materazzo, αντιπρόεδρος του τμήματος μάρκετινγκ της ιαπωνικής εταιρίας στις Η.Π.Α. και πρόσθεσε: “Θέλαμε να πάμε το concept ένα βήμα παραπέρα δημιουργώντας τον απόλυτο φόρο τιμής στο αστικό στιλ: ελαστικά που αντλούν την έμπνευσή τους από κλασικά “αθλητικά” παπούτσια”.

Η ειδική αυτή έκδοση του Lexus UX αναμένεται να κάνει την εμφάνισή της και σε άλλα σημεία των Η.Π.Α. τους επόμενους μήνες.

Advertisement