Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Εντυπωσιακό πρωτότυπο από τον Giugiaro

Ελλάδα 10:00
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Εντυπωσιακό πρωτότυπο από τον Giugiaro

ΝΕΑ

Εντυπωσιακό πρωτότυπο από τον Giugiaro

ΝΕΑ

Ένα σεντάν με αρκετά προηγμένη τεχνολογική προσέγγιση αλλά και πολλά στοιχεία σχεδιαστικής έμπνευσης από το την ιστορία του θα παρουσιάσει ο οίκος Giugiaro στην ΓενεύηΤου ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΡΠΙΔΗ

Advertisement
Advertisement

Το πρωτότυπο με την ονομασία Sybilla που σχεδίασε ο Giorgetto Giugiaro με τον γιό του Fabrizio κάτω από την σκέπη της νέας τους εταιρίας GFG Style θα παρουσιαστεί στο Σαλόνι της Γενεύης. Το πρωτότυπο έχει σαφή στοιχεία επιρροής από το σχεδιαστικό ύφος που είχαμε δει από τον Giugiaro στο παρελθόν όπως για παράδειγμα η γυάλινη οροφή που θυμίζει καλύπτρα μαχητικού αεροπλάνου με τα τμήματα επάνω από τις πόρτες να ανοίγουν σε στυλ φτερών γλάρου.

giugiaro-sybilla-concept65434565harpi530

Μεταξύ των βασικών χαρακτηριστικών του Sybilla που ξεπερνά τα πέντε μέτρα είναι η πολυτέλεια και η τονισμένη άνεση σε ότι αφορά τους διαθέσιμους χώρους και ειδικά για τους πίσω επιβάτες που απολαμβάνουν ανεξάρτητα, ανακλινόμενα καθίσματα.

Advertisement
Advertisement

Ωστόσο αν και η αισθητική έχει επιρροές από το παρελθόν το Sybilla, που έχει εξελιχθεί για λογαριασμό της κινέζικης εταιρίας ενέργειας Envision, προβάλει έναν έντονα προηγμένο τεχνολογικά προσανατολισμό καθώς μεταξύ άλλων διαθέτει τέσσερις ηλεκτροκινητήρες, εξελεγμένο σύστημα αυτόνομης οδήγησης αλλά και πολλές τεχνολογίες συνδεσιμότητας και ψυχαγωγίας για τους επιβάτες.

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις τεχνικές προδιαγραφές του μοντέλου αναμένεται να δοθούν κατά τη πρεμιέρα του στην Γενεύη.

giugiaro-sybilla-concept65434565harpi640