Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Εντυπωσιακό νέο SUV από τη Lexus (+video)

Ελλάδα 13:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Εντυπωσιακό νέο SUV από τη Lexus (+video)

ΝΕΑ

Εντυπωσιακό νέο SUV από τη Lexus (+video)

ΝΕΑ

Η Lexus αποκάλυψε σε πρωτότυπη μορφή το νέο LF-1 Limitless, το οποίο μας δείχνει το που θα πορευτεί η εταιρεία στο νέο της κορυφαίο SUV του άμεσου μέλλοντος. ΣΠΥΡΟΣ ΧΩΤΟΣ (sh@newsauto.gr)

Advertisement
Advertisement

Το πρωτότυπο με μήκος 5.014 χλστ., αποτελεί προϊόν δημιουργίας του Σχεδιαστικού Κέντρου της Lexus στην Καλιφόρνια και αν μη τι άλλο, ξεχωρίζει με την πολύ δυναμική του εμφάνιση η οποία, σύμφωνα με την εταιρεία, παραπέμπει «στον τρόπο που το ρευστό μέταλλο μετατρέπεται σε ένα ιαπωνικό ξίφος»!

Παράλληλα, το νέο LF-1 Limitless αποκαλύπτει και τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της εταιρείας. Ξεχωρίζουμε το πολύ εντυπωσιακό εμπρόσθιο τμήμα με την επιβλητική μάσκα και τα πολύ δυναμικά σε σχήμα V, LED φώτα. Στο πίσω μέρος η οροφή πέφτει καμπυλόγραμμα σε στυλ κουπέ, ενώ και εδώ εντυπωσιάζει η σχεδίαση των φώτων. Η εξωτερική εμφάνιση του νέου πρωτότυπου SUV της Lexus ολοκληρώνεται με τις μεγάλες, 22 ιντσών ζάντες αλουμινίου.

LF1 640 (1)

Advertisement
Advertisement

Περνώντας στο εσωτερικό, εκεί η Lexus επενδύει σε ένα μάλλον μινιμαλιστικό σχεδιαστικό αποτέλεσμα, ενώ αντί για κουμπιά και διακόπτες, υπάρχουν μεγάλες ψηφιακές οθόνες, αλλά και χειριστήρια που ενεργοποιούνται με την αφή. Η εταιρεία υπόσχεται επίσης κορυφαία επίπεδα άνεσης για τους επιβάτες του αυτοκινήτου, ενώ έχει εγκαταστήσει και ένα πλήρες σύστημα αυτόνομης οδήγησης.

LF1 640 (2)

Στα υπόλοιπα στοιχεία του πρωτότυπου η Lexus δεν δίνει στη δημοσιότητα κάποιες πληροφορίες για τον κινητήρα του. Ωστόσο είναι δεδομένο ότι όταν το δούμε στην παραγωγή το LF-1 Limitless θα μπορεί να εφαρμόσει οποιουδήποτε τύπου σύστημα κίνησης, όπως υβριδικό, plug-in υβριδικό, πλήρως ηλεκτρικό ή και σύστημα κυψελών καυσίμων υδρογόνου.

Advertisement

LF1 640 (4)

Advertisement