Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Εντυπωσιακό Ford F-150 από την RTR

Ελλάδα 19:01
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Εντυπωσιακό Ford F-150 από την RTR

ΝΕΑ

Εντυπωσιακό Ford F-150 από την RTR

ΝΕΑ

Η RTR είναι ευρέως γνωστή για τη σχέση της με τη Mustang και τις επιτυχημένες επεμβάσεις της, ωστόσο, τελευταία, η εταιρεία έχει βάλει στο μάτι το νέο Ford F-150. Γιατί;

Advertisement
Advertisement

 

Το πακέτο F-150 RTR είναι διαθέσιμο από διάφορους αντιπροσώπους της Ford και μπορεί να εγκατασταθεί σε όλα τα F-150, εκτός από το Raptor. Εξωτερικά, διακρίνεται από μια μοναδική μάσκα που διαθέτει ενσωματωμένα φώτα LED. Το μοντέλο έχει επίσης εξοπλιστεί με εκτεταμένα τόξα φτερών, γραφικά στο αμάξωμα και ζάντες 20 ιντσών σε ελαστικά Nitto Ridge Grappler.

Advertisement
Advertisement

Οι αλλαγές στο εσωτερικό είναι περιορισμένες, αλλά περιλαμβάνουν ειδικά πατάκια και ειδική πλάκα που υπογράφει ο Vaughn Gittin Jr. Οι πελάτες μπορούν επίσης να παραγγείλουν το δερμάτινο εσωτερικό της RTR. Το F-150 RTR υιοθετεί διαφορετικά ελατήρια και αμορτισέρ στην ανάρτηση με σκοπό την “άνετη οδήγηση εντός και εκτός δρόμου αλλά και βελτιωμένο χειρισμό ακόμη και στις πιο δύσκολες συνθήκες”. Οι πελάτες θα βρουν επίσης το χαρακτηριστικό skid plate εμπρός χαμηλά αλλά και το σύστημα εξάτμισης της Ford Performance, Cat-back.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της RTR, Vaughn Gittin Jr, «Ο στόχος ήταν να πάρουμε τις ήδη εντυπωσιακές δυνατότητες του F-150 και να ενισχύσουμε τον ιδιοκτήτη και την εμπειρία οδήγησης είτε στο δρόμο είτε εκτός δρόμου». Οι λάτρεις των ελαφρών φορτηγών θα διαπιστώσουν πόσο ικανό και διασκεδαστικό είναι το F-150 RTR είτε ταξιδεύουν με την οικογένειά τους είτε κάνουν κάποια ρυμούλκηση. Το συγκεκριμένο πακέτο διατίθεται προς παραγγελία έναντι 11.350 ευρώ.