Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ένα βελτιωμένο Suzuki Jimny δίνει το παρών στο Έσσεν

Ελλάδα 14:31
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένα βελτιωμένο Suzuki Jimny δίνει το παρών στο Έσσεν

ΝΕΑ

Ένα βελτιωμένο Suzuki Jimny δίνει το παρών στο Έσσεν

ΝΕΑ

Στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Έσσεν, η Suzuki προβάλει το δυναμικό της προφίλ, παρουσιάζοντας μία βελτιωμένη σε αισθητική έκδοση του νέας γενιάς Jimny.

Advertisement
Advertisement

 

Του ΚΩΣΤΑ ΧΑΡΙΑΤΗ

Advertisement
Advertisement

Στο Έσσεν παραδοσιακά συγκεντρώνονται οι ενθουσιώδεις της αυτοκίνησης, είτε αυτοί είναι κατασκευαστές, είτε ενδιαφερόμενοι. Σε αυτό το ετήσιο «ραντεβού», που φέτος θα διαρκέσει από 1 έως τις 9 Δεκεμβρίου, ένα από τα μοντέλα που θα τραβήξουν αρκετά από τα βλέμματα των περαστικών και τα φλας των φωτογράφων είναι το βελτιωμένο από τον οίκο Cobra, Suzuki Jimny.

74fec033-suzuki-jimny-cobra-tech-essen-2018-14-chariatis-530

Πιο συγκεκριμένα στο νέο ιαπωνικό τζιπ έχει τοποθετηθεί εμπρός ανοξείδωτο bull bar, προστατευτικά μαρσπιέ και νέας σχεδίασης προβολείς ομίχλης, με ματ επίστρωση ή γυαλιστερό φινίρισμα. Ανάλογα τις επιθυμίες του αγοραστή, τα συγκεκριμένα αξεσουάρ μπορούν να βαφτούν και στο χρώμα του αμαξώματος. Σε ότι αφορά το bull bar, οι σχεδιαστές της Cobra το διαθέτουν σε δύο διαφορετικές παραλλαγές, είτε με διάμετρο 60 mm, είτε την πιο ενισχυμένη, με επιπλέον μία εγκάρσια τοποθετημένη μπάρα διαμέτρου 42 mm. Κάθε μία από τις παραπάνω μπάρες έχει σχεδιαστεί για να μπορεί να τοποθετηθεί εύκολα, ενώ καλύπτει τις νόρμες 2009/78 της Ε.Ε. για την προστασία των πεζών. Παράλληλα συνοδεύεται και με δύο ετών εγγύηση.