Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ένα βελτιωμένο Honda S2000 να το πιεις στο ποτήρι! (+Video)

Ελλάδα 15:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ένα βελτιωμένο Honda S2000 να το πιεις στο ποτήρι! (+Video)

ΝΕΑ

Ένα βελτιωμένο Honda S2000 να το πιεις στο ποτήρι! (+Video)

ΝΕΑ

Το άκρως χαρακτηριστικό στιλ της ιαπωνικής “σχολής” βελτιώσεων επέλεξε ο ιδιοκτήτης αυτού το αειθαλούς Honda S2000 που συνεχίζει να γοητεύει σφόδρα τους φίλους των τεσσάρων τροχών παρά τα χρόνια που κουβαλά στην πλάτη του. ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΞΥΔΗ

Advertisement
Advertisement

Το Honda S2000 είναι ένα από τα αυτοκίνητα που θεωρούνται cult κερδίζοντας αυτό τον τίτλο σχεδόν από την ημέρα που παρουσιάστηκε. Η σχεδίασή του, η συμπεριφορά αλλά και ο δίλιτρος 4κύλινδρος κινητήρας που μπορεί να στροφάρει μέχρι το… φεγγάρι είναι οι λόγοι που το έχουν κάνει τόσο αγαπητό στο κοινό και ακόμη περισσότερο σε εκείνους που αρέσκονται στις βελτιώσεις πάσης φύσεως.

honda-s2000-ccw-640

Ο ιδιοκτήτης αυτού του S2000 ονόματι Tyler έκανε μια ολοκληρωμένη δουλειά όπως βλέπετε και εσείς στις οθόνες σας. Η σκληρή οροφή από την Spoon δίνει έναν racing τόνο στην δημιουργία της Honda, όπως και ο ανθρακονημάτινος διαχύτης από την ίδια εταιρία το πίσω μέρος.

Advertisement
Advertisement

honda-s2000-ccw-640-1

Το εμπρός σπόιλερ προέρχεται από την Voltex ενώ το body kit που αυξάνει σημαντικά το πλάτος του S2000 είναι την Industry Garage. Για να μπορεί να κινείται με άνεση στους δρόμους το συγκεκριμένο S2000 φέρει και υδραυλική ανάρτηση για να μπορεί να αυξομειώνει το ύψος του κατά βούληση.

honda-s2000-ccw-640-3

Advertisement

Οι πανέμορφες σφυρήλατες διαιρούμενες ζάντες προέρχονται από την CCW Wheels στην οποία και “χρωστάμε” αυτή τη φωτογράφιση αλλά και το μικρής διάρκειας βίντεο που σας παραθέτουμε.

honda-s2000-ccw-640-4

Advertisement

Αναφορά σχετικά με την απόδοση του κινητήρα δεν γίνεται, ωστόσο βλέπουμε πως η στάνταρ εξάτμιση έχει δώσει την θέση της σε άλλη, κατασκευασμένη από τιτάνιο.

Δείτε το βελτιωμένο Honda S2000 στο βίντεο που ακολουθεί, σε… ήπια δράσει όπου θα έχετε την ευκαιρία να ακούσετε και για ένα μικρό χρονικό διάστημα και τον φανταστικό ήχο του 4κύλινδρου κινητήρα του.

Advertisement