Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ένα… van για τους αστροναύτες

Ελλάδα 7:04
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ένα… van για τους αστροναύτες

ΝΕΑ

Ένα… van για τους αστροναύτες

ΝΕΑ

Μην περιμένετε ότι με αυτό το van, οι αστροναύτες θα μπορούν να ταξιδέψουν μέχρι το διάστημα. Είναι απλά το μεταφορικό τους μέσω μέχρι το διαστημόπλοιο.

Advertisement
Advertisement

Η NASA ασχολείται πυρετωδώς με ότι μπορεί να συμβαίνει έξω από τη γη. Μήπως τελικά υπάρχει ζωή εκτός του δικού μας πλανήτη; Και αν υπάρχει, μπορούμε να ζήσουμε και εμείς σε κάποιον άλλον πλανήτη;

Αυτές οι ερωτήσεις μπορούν να απαντηθούν μόνο από υψηλόβαθμα στελέχη της NASA. Αν το σκεφτούμε καλύτερα, αυτοί οι άνθρωποι δεν επαναπαύονται μόνο στη ζωή της γης, αλλά αναζητούν ένα διαφορετικό (;) μέλλον.

Advertisement
Advertisement

Ο ανεξάρτητος σχεδιαστής, Alexander Imnadze Baldini, οραματίστηκε και σχεδίασε πώς μπορεί να είναι το μελλοντικό μέσο μεταφοράς των αστροναυτών. Το ψηφιακά επεξεργασμένο van θα παραλαμβάνει από τις εγκαταστάσεις του “διαστημανθρώπους” και θα τους πηγαίνει κατευθείαν στο διαστημόπλοιο.

Παρατηρούμε ότι δεν υπάρχουν οι παραδοσιακές πόρτες και εξοπλίζεται μόνο με μία μεγάλη συρόμενη πόρτα, ώστε να επιβιβάζονται και να αποβιβάζονται με ιδιαίτερη ευκολία. Φυσικά το εσωτερικό θα υπάρχει σημαντική ευρυχωρία.

Advertisement

Σίγουρα το σχέδιο του Baldini δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα, μιας και οι αστροναύτες κυκλοφορούν με ένα όχημα που βασίζεται στο γνώριμο Mercedes-Benz Sprinter.

Advertisement