Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ένα Triumph TR6 με V8 από Mustang

Ελλάδα 10:24
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ένα Triumph TR6 με V8 από Mustang

ΝΕΑ

Ένα Triumph TR6 με V8 από Mustang

ΝΕΑ

Η υπερατλαντική συμμαχία μεταξύ Βρετανών και Αμερικάνων δίνει ένα άκρως πιπεράτο αποτέλεσμα καθώς το κλασσικό Triumph TR6 αποκτά την δύναμη ενός πληθωρικού V8 από μια Mustang.Του ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΡΠΙΔΗ

Advertisement
Advertisement

Σε ιστοσελίδα με αγγελίες κλασσικών αυτοκινήτων ένα συγκεκριμένο Triumph TR6 κεντρίζει το ενδιαφέρον των φίλων της βρετανικής εταιρίας. Ο λόγος έχει να κάνει με το γεγονός πως εκτός από τις γοητευτικές γραμμές του το συγκεκριμένο TR6 μπορεί να καυχηθεί και για τη δύναμη και τις επιδόσεις του. Το μυστικό πίσω από αυτό αφορά την αντικατάσταση του κινητήρα του με έναν macho V8 από ένα κλασσικό αμερικάνικο muscle car, την Mustang.

Συγκεκριμένα ο εξακύλινδρος κινητήρας των 150 ίππων που κανονικά βρίσκεται κάτω από το καπό του TR6 έχει δώσει τη θέση του σε έναν V8 με περισσότερους από 270 ίππους. Χάρη σε αυτό οι δυνατότητες του αυτοκινήτου έχουν εκτοξευθεί και αυτό βοηθά ιδιαίτερα στην εξυπηρέτηση του σκοπού του καθώς εκτός από την εμφάνιση που είναι εμπνευσμένη από την θρυλική ομάδα Group 44 που έχει συνδέσει το όνομά της με την Triumph, το συγκεκριμένο TR6 είναι εξοπλισμένο με όλα όσα χρειάζεται ένα ικανό αυτοκίνητο για track day μεταξύ των οποίων τα αγωνιστικά μπάκετ καθίσματα και το ρολμπάρ.

triumphtr63456543harpi640

Advertisement
Advertisement

Σίγουρα λοιπόν δεν μιλάμε για μια από αυτές τις περιπτώσεις κλασικών αυτοκινήτων που εντυπωσιάζουν με την κατάστασή τους και την διατήρηση της αυθεντικότητας μέσα στο πέρασμα των χρόνων όμως κανείς δεν μπορεί να διαφωνήσει πως πρόκειται για ένα αυτοκίνητο που έχει φτιαχτεί για να οδηγείται και μάλιστα κάτω από πίεση. Αυτό μας κάνει να πιστεύουμε πως δεν θα βρίσκεται για πολύ ακόμα στη σελίδα των αγγελιών.

triumphtr63456543harpi640_1