Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ένα Tesla Model 3 εκτός ελέγχου, διέλυσε ένα γκαράζ (VIDEO)

Ελλάδα 13:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ένα Tesla Model 3 εκτός ελέγχου, διέλυσε ένα γκαράζ (VIDEO)

ΝΕΑ

Ένα Tesla Model 3 εκτός ελέγχου, διέλυσε ένα γκαράζ (VIDEO)

ΝΕΑ

Ευτυχώς δεν υπήρξαν θύματα από το περιστατικό που έλαβε χώρα πριν λίγες ημέρες στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ, όταν ένα Tesla Model 3, με τον οδηγό του να έχει χάσει τον έλεγχο, σχεδόν ισοπέδωσε ένα γκαράζ σπιτιού.

Advertisement
Advertisement

Σαν να μην έφτανε αυτό, ο οδηγός του αυτοκινήτου, εγκαταλείποντας και τη συνοδηγό του μέσα στο αυτοκίνητο, διέφυγε από το σημείο με τα πόδια.

Νωρίτερα, αστυνομικοί είχαν κάνει σινιάλο στον οδηγό του Tesla Model 3 για να σταματήσει, καθώς εθεάθη να κάνει κάποιους επικίνδυνους ελιγμούς στο δρόμο. Εκείνος όμως, αντί να σταματήσει, σανίδωσε το γκάζι για να αποφύγει τον έλεγχο. Λίγο πιο κάτω όμως, χωρίς να είναι ξεκάθαρο το γιατί, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου με πολλά χιλιόμετρα και κατέληξε μέσα σε ένα γκαράζ σπιτιού, διαλύοντάς το. Το ευτύχημα είναι πως για ελάχιστα μέτρα δεν έπεσε πάνω στον τοίχο του υπνοδωματίου, όπου ήταν οι ιδιοκτήτες του σπιτιού και κοιμόντουσαν, οπότε και σε εκείνη την περίπτωση, οι ζημιές κατά πάσα πιθανότητα δεν θα ήταν μόνο υλικές.

Advertisement
Advertisement

Αξίζει να σημειωθεί πάντως, πως ο οδηγός του Tesla Model 3, διέφυγε από το σημείο τρέχοντας, αφήνοντας πίσω του εγκλωβισμένη τη συνοδηγό του, η οποία εν τέλει ανασύρθηκε από τους ανθρώπους της άμεσης επέμβασης, έχοντας τις αισθήσεις της. Δεν υπάρχει ακόμα αναφορά σχετικά με το αν και τι τραυματισμούς έφερε αλλά για κάθε ενδεχόμενο, μεταφέρθηκε στο πλησιέστερο ιατρικό κέντρο για περαιτέρω έλεγχο της κατάστασής της. Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες, καθώς ο οδηγός παραμένει ασύλληπτος. Το δραματικό στην εξέλιξή του ατύχημα, οι συνέπειες του οποίου παρέμειναν στο επίπεδο των υλικών, κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας του σπιτιού, από όπου έχουμε και αυτό το οπτικό υλικό.

Δείτε ακόμα:

Advertisement

Tesla Model Y χάνει την οροφή του εν κινήσει (VIDEO)

Kι άλλο ατύχημα με το Autopilot της Tesla (VIDEO)

Advertisement

Τράκαρε ρυθμίζοντας του υαλοκαθαριστήρες του αυτοκινήτου του (VIDEO)