Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ένα Tesla Model 3 με αγωνιστικό DNA

Ελλάδα 14:07
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ένα Tesla Model 3 με αγωνιστικό DNA

ΝΕΑ

Ένα Tesla Model 3 με αγωνιστικό DNA

ΝΕΑ

Η εταιρία RevoZport Racing Technology παρουσίασε μια αναβαθμισμένη έκδοση του Tesla Model 3 με προδιαγραφές που παραπέμπουν σε αγωνιστικό μοντέλοΤου ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΡΠΙΔΗ

Advertisement
Advertisement

Η εταιρία από το Hong Kong χρησιμοποίησε ως βάση την πιο δυνατή έκδοση Performance με δύο ηλεκτροκινητήρες του Tesla Model 3 για την δημιουργία του μοντέλου υψηλών επιδόσεων που ονόμασε R-Zentric Model 3R.

Πρόκειται για την πιο extreme έκδοση σε μοντέλο της Tesla που έχει παρουσιάσει έως σήμερα. Κάτι που δηλώνεται και από το επιθετικό body kit που έχει τοποθετήσει στο μικρομεσαίο σεντάν της Tesla. Το πακέτο αποτελείται από ένα αεροδυναμικό χείλος στον εμπρός προφυλακτήρα, από προεκτάσεις των θόλων, από πλαϊνές ποδιές και από μια μεγάλη αεροτομή και διαχύτη στο πίσω μέρος. Όλα τα τμήματα είναι κατασκευασμένα από ανθρακονήματα και σχεδιασμένα με σύστημα CAD.

40ce8dec-revozport-r-zentric-model-3r-1356harpi640

Advertisement
Advertisement

Το αυτοκίνητο είναι εφοδιασμένο με σφυρήλατους αλουμινένιους τροχούς 21 ιντσών ενώ τα μετατρόχια είναι αυξημένα κατά 300 χιλιοστά. Παράλληλα το R-Zentric έχει βελτιωμένη γεωμετρία, μεγαλύτερα φρένα και ρυθμίσεις στην ανάρτηση προκειμένου να ανταπεξέρχεται στις απαιτήσεις χρήσης σε πίστα.

Το πακέτο αναβάθμισης μπορεί τα τοποθετηθεί σε κάθε Tesla Model 3 και το κόστος του φθάνει τα 9.500 δολάρια.

40ce8dec-revozport-r-zentric-model-3r-1356harpi640_1

Advertisement