Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ένα Suzuki Jimny με «αγωνιστικό» ήχο (video)

Ελλάδα 20:04
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ένα Suzuki Jimny με «αγωνιστικό» ήχο (video)

ΝΕΑ

Ένα Suzuki Jimny με «αγωνιστικό» ήχο (video)

ΝΕΑ

Το νέο Suzuki Jimny είναι σίγουρα ένα από τα πιο αξιόλογα «εκτός δρόμου» οχήματα, ενώ με τις ανάλογες τροποποιήσεις γίνεται ενδιαφέρον και σε ότι αφορά την αισθητική του.

Advertisement
Advertisement

 

Τους τελευταίους μήνες έχουν παρουσιαστεί αρκετές βελτιωμένες εκδόσεις του ιαπωνικού μοντέλου, με πιο χαρακτηριστική αυτή από την Liberty Walk. Ο συγκεκριμένος βελτιωτής κατάφερε να δώσει μία ιδιαίτερη ομορφιά στο Jimny, με την τελική εικόνα να την κάνει να μοιάζει αρκετά με το G-Wagen της Mercedes-Benz. Στα παραπάνω συνεισφέρει η χρήση κυκλικών φωτιστικών σωμάτων, οι τετράγωνοι αεραγωγοί, το σχήμα των προφυλακτήρων και το κάλυμμα της ρεζέρβας.

Advertisement
Advertisement

Τώρα έρχεται να προστεθεί και το νέο σύστημα εξάτμισης, το οποίο αποτελεί δημιούργημα της εταιρείας Frequency Intelligent Exhaust, με τη μονή απόληξη να βγαίνει στο πλάι, εμπρός από τους πίσω τροχούς. Όπως θα ακούσετε και οι ίδιοι, ο ήχος που βγαίνει είναι αρκετά άγριος, θυμίζοντας αρκετά αμερικάνικα muscle cars, παρά το γεγονός ότι κάτω από το καπό του Jimny βρίσκεται ένας απλός ατμοσφαιρικός κινητήρας 1,5 λίτρων με μόλις 102 PS και όχι ένα V8 σύνολο, σαν και αυτό της AMG G63 με τους 585 PS.

Δείτε το παρακάτω βίντεο: