Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ένα Skoda για τα λαγωνικά της αστυνομίας

Ελλάδα 3:00
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ένα Skoda για τα λαγωνικά της αστυνομίας

ΝΕΑ

Ένα Skoda για τα λαγωνικά της αστυνομίας

ΝΕΑ

Στο στόλο των βρετανικών περιπολικών, έρχεται να προστεθεί και ένα ιδιαίτερο Kodiaq, ειδικά διαμορφωμένο από τη Skoda για τη φιλοξενία σκύλων της αστυνομίας.

Advertisement
Advertisement

Η Skoda παρουσίασε μια ειδική έκδοση του κορυφαίου της SUV, Kodiaq, με ειδική διαμόρφωση για τη φιλοξενία και μεταφορά των σκύλων της αστυνομίας. Η ειδική σχεδίαση του πίσω μέρους με τους χώρους φιλοξενίας σκύλων, είναι σύννομη με όλα όσα επιτάσσουν οι εξειδικευμένες υπηρεσίες στη Βρετανία για την ασφαλή και άνετη μεταφορά των Κ9 στο εκάστοτε πεδίο που θα κληθούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.

Advertisement
Advertisement

Το μεγάλο SUV της Skoda προσφέρει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που το καθιστούν ιδανικό για μια τέτοια χρήση, με τον οδηγό να κάθεται αρκετά ψηλά και να έχει πολύ καλή περιφερειακή ορατότητα και την αυξημένη απόσταση από το έδαφος να καθιστά το πλήρωμα ικανό να προσεγγίσει σημεία μακριά από την άσφαλτο. Με δύο επιλογές κινητήρα βενζίνης και τρεις diesel και απόδοση ισχύος από 150 έως 240 ίππους, το Kodiaq μπορεί να προσφέρει πολλά περισσότερα μια και είναι ένα αυτοκίνητο που κυριολεκτικά κάνει τα πάντα στο δρόμο αλλά και έξω από αυτόν.

Το ειδικά διαμορφωμένο Kodiaq είναι ήδη διαθέσιμο για παραγγελίες, μια και οι συνεργασίες με άλλες εξειδικευμένες μάρκες στον τομέα της μεταφοράς σκύλων, «φιλτράρονται» μέσω της Skoda η οποία είναι αυτή που παίρνει την ευθύνη για την ποιοτική μετατροπή του Kodiaq σε αυτό που φαίνεται στις φωτογραφίες για να καλύπτονται όλες οι προδιαγραφές ασφαλείας για τη μεταφορά των πολύτιμων βοηθών της αστυνομίας.

Advertisement

 

Advertisement