Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ένα Renault Alaskan με αέρα Formula 1

Ελλάδα 11:31
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένα Renault Alaskan με αέρα Formula 1

ΝΕΑ

Ένα Renault Alaskan με αέρα Formula 1

ΝΕΑ

Η Renault δημιούργησε μια ειδική έκδοση του pick-up Alaskan με αισθητικές επιρροές από την ομάδα της Formula 1.Του ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΡΠΙΔΗ

Advertisement
Advertisement

Είναι αρκετά σύνηθες για την Renault να δημιουργεί ειδικές εκδόσεις που τονίζουν την εμπλοκή της στο πρωτάθλημα της Formula 1. Βέβαια συνήθως αυτές οι εκδόσεις έχουν σαν βάση κάποια σπορ έκδοση από την γκάμα της εταιρίας. Αυτή τη φορά όμως σειρά είχε το Alaskan, το pick-up της Renault που φυσικά βασίζεται στο θρυλικό Navara της Nissan.

Πάντως το Alaskan Formula Edition δεν κρύβει κάποια ευχάριστη έκπληξη σε ότι αφορά τα μηχανικά του μέρη που παραμένουν αμετάβλητα σε σχέση με τις κοινές εκδόσεις. Με λίγα λόγια κάτω από το καπό υπάρχει ο 2.3 κινητήρας πετρελαίου με 190 ίππους ενώ δεν υπάρχουν αλλαγές σε μετάδοση και ανάρτηση.

Η ειδοποιός διαφορά λοιπόν έχει να κάνει με αισθητικές παρεμβάσεις με κύρια χαρακτηριστικά το μαύρο χρώμα με τις χρυσές λεπτομέρειες στο διάκοσμο, όπως και στο μονοθέσιο της Renault Formula 1 Team ενώ στην ίδια απόχρωση είναι η αυτοκόλλητη λωρίδα κατά μήκος του αυτοκινήτου αλλά και τα διακοσμητικά στο κέντρο των τροχών.

Advertisement
Advertisement

renault-alaskan-formula-edition3456765harpi640