Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ένα Range Rover…για αστροναύτες

Ελλάδα 12:51
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένα Range Rover…για αστροναύτες

ΝΕΑ

Ένα Range Rover…για αστροναύτες

ΝΕΑ

Το τμήμα SVO της Land Rover, αποκάλυψε μια νέα ειδική έκδοση του Range Rover που απευθύνεται σε μελλοντικούς αστροναύτες.

Advertisement
Advertisement

 

Η νέα ειδική έκδοση του Range Rover που παρουσίασε το SVO (Special Vehicle Operations) είναι αφιερωμένη στους μελλοντικούς αστροναύτες. Το Range Rover Astronaut Edition, εμφανίζεται με πιο κομψό χρώμα αμαξώματος αλλά και επεμβάσεις στην καμπίνα προς αυτή την κατεύθυνση. Είναι προφανώς μόνο αισθητικές οι διαφορές από την υπόλοιπη γκάμα του μοντέλου και αξίζει να σημειώσουμε πως αφορά την υπάρχουσα plug in υβριδική έκδοση του μοντέλου και τους 395 ίππους απόδοσης (P400e).

Advertisement
Advertisement

Η συγκεκριμένη έκδοση είναι προς τιμήν της κοινότητας Virgin Galactic για μελλοντικούς αστροναύτες και αποτελεί άλλο ένα προϊόν της αγαστής συνεργασίας μεταξύ των δύο εταιρειών που χρονολογείται από το 2014. Το χρώμα του αμαξώματος είναι μοναδικό. Έχει κωδικό Zero Gravity Blue (Μπλε μηδενικής βαρύτητας- σε ελεύθερη μετάφραση) και έλκει την έμπνευσή του, όχι μόνο ως όνομα, από το βάθος και την οπτική ένταση του ωεχτερινού ουρανού.

Advertisement

Το σχήμα του SpaceShip Two της Virgin Galactic κοσμεί το αμάξωμα σε διάφορα σημεία, όπως και την καμπίνα με το ανοιχτόχρωμο ποιοτικό δέρμα στα καθίσματα. Το σχετικό γραφικό πάνω στο κάλυμμα του χώρου για αντικείμενα στην κεντρική κονσόλα, δίνει το στίγμα της έκδοσης με τον καλύτερο τρόπο, ενώ αντίστοιχο σχέδιο κοσμεί εκτός των άλλων και τα προσκέφαλα του αυτοκινήτου. Στα αποκαλυπτήρια του αυτοκινήτου ήταν φυσικά όλοι οι εμπλεκόμενοι, με τον Richard Branson να δίνει το στίγμα του με τις δηλώσεις για την ικανοποίησή του από το τελικό αποτέλεσμα.

Advertisement