Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ένα ολοκληρωμένο project βελτίωσης της Urus

Ελλάδα 11:33
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ένα ολοκληρωμένο project βελτίωσης της Urus

ΝΕΑ

Ένα ολοκληρωμένο project βελτίωσης της Urus

ΝΕΑ

Η εταιρεία βελτιώσεων Vorsteiner μας αποκαλύπτει τις πρώτες εικόνες του νέου αεροδυναμικού πακέτου, που έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για το νέο super-SUV της Lamborghini, την Urus.

Advertisement
Advertisement

 

Του ΚΩΣΤΑ ΧΑΡΙΑΤΗ

Advertisement
Advertisement

Για τους περισσότερους από εμάς, η νέα Lamborghini Urus είναι ένα από τα πιο δυναμικά SUV που κυκλοφορούν στην αγορά. Πάραυτα, η εταιρεία Vorsteiner δημιουργεί ένα νέο bodykit, το οποίο είναι ήδη έτοιμο για αγορά, που μεταμορφώνει την Urus, σε ένα πραγματικό «θηρίο». Με μία γρήγορη ματιά, μπορούμε να διακρίνουμε τo εμπρός σπλίτερ, τις μεγάλες εισαγωγές αέρα σε προφυλακτήρα και καπό, αμφότερα κατασκευασμένα από ανθρακονήματα. Κοιτώντας το ιταλικό «καυτό» SUV από το πλάι, η Vorsteiner θα δημιουργήσει μία νέα σειρά ζαντών, κατασκευασμένες από ελαφρά και ανθεκτικά στη χρήση υλικά. Τέλος, στο πίσω μέρος κυριαρχούν ο εντυπωσιακός διαχύτης, η αεροτομή οροφής και το μικρό σπόιλερ, και αυτά όπως φαντάζεστε κατασκευασμένα από carbon.

1ecb19dc-vorsteiner-lamborghini-urus-3-chariatis-530

Για τα μηχανικά μέρη δεν έχει ανακοινωθεί κάτι διαφορετικό. Έτσι, οι ιδιοκτήτες της Urus θα συνεχίζουν να χαίρονται τον twin-turbo V8 κινητήρα των 4,0 λίτρων, ο οποίος αποδίδει 650 ίππους και 86,6 kgm ροπής, με το αυτόματο κιβώτιο των οκτώ σχέσεων να μεταφέρει τη δύναμη και στους τέσσερις τροχούς.

Advertisement

d890ce87-vorsteiner-lamborghini-urus-4-chariatis-640