Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ένα Mitsubishi που πολύ θα θέλαμε

Ελλάδα 1:09
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ένα Mitsubishi που πολύ θα θέλαμε

ΝΕΑ

Ένα Mitsubishi που πολύ θα θέλαμε

ΝΕΑ

Το Mitsubishi 4000GT είναι ένα “ψηφιακό” μοντέλο και θα αποτελούσε τον διάδοχο του 3000GT σε ένα… παράλληλο σύμπαν.

Advertisement
Advertisement

Αν σκεφτεί κάποιος ένα σπορ μοντέλο της Mitsubishi από το 1990 έως και το 2000, τότε είναι πολύ πιθανό κάποιοι να αναπολήσουν το 3000GT ή GTO. Εκείνη την εποχή ανταγωνιζόταν δυνατά μοντέλα όπως τα Nissan 300ZX και Toyota Supra.

Το πιθανότερο είναι να μην δούμε ξανά διάδοχο του 3000GT, αλλά ο Matthew Parsons σχεδίασε πώς μπορεί να ήταν ο αντικαταστάτης που θα έβρισκε τη θέση του στη μοντέρνα εποχή.

Advertisement
Advertisement

Το εντυπωσιακό ψηφιακά επεξεργασμένο μοντέλο ακούει στο όνομα 4000GT και υιοθετεί αρκετά ρετρό στοιχεία σε συνδυασμό με μοντέρνες πινελιές και τεχνολογίες του αύριο. Εντύπωση προκαλεί το εμπρός τμήμα, όπου υπάρχει μια μεγάλη μπάρα με LED φώτα και οι τεράστιες μαύρες ζάντες.

Ακόμα, στο πίσω μέρος υπάρχει μια τεράστια αεροτομή, η οποία έχει στο κέντρο της τοποθετημένο κάθετα ένα τρίτο στοπ. Στις φωτογραφίες παρατηρούμε 3 διαφορετικές αποχρώσεις του μοντέλου, με την πράσινη να κλέβει την παράσταση.

Advertisement

Τα σχέδια που βλέπετε στις εικόνες δεν είναι επίσημες από τη Mitsubishi, αλλά προέρχονται από έναν ανεξάρτητο designer και δημοσιεύστηκαν στο Behance.net.

Advertisement