Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ένα MINI λάτρης της μουσικής…

Ελλάδα 0:27
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ένα MINI λάτρης της μουσικής…

ΝΕΑ

Ένα MINI λάτρης της μουσικής…

ΝΕΑ

Αναρωτηθήκατε ποτέ με τι θα μοιάζει ένα MINI αν μετατραπεί σε κυλιόμενο πιάνο; Αν όχι, τότε ούτε εμείς. Το συγκεκριμένο Countryman διαθέτει ένα ηλεκτρικό πληκτρολόγιο στον κορμό, το οποίο φέρει ένα πολύχρωμο μοτίβο που επαναλαμβάνεται στην οροφή και τους καθρέφτες. Το αμάξωμα είναι κατά τα άλλα μπλε, με μαύρα κράματα και τόξα των τροχών. Τι είναι;

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Το ειδικό crossover γεννήθηκε από τη συνεργασία της MINI με τη Sing For Hope, μια πρωτοβουλία που τοποθετεί 51 πιάνα, το καθένα ξεχωριστά σχεδιασμένα από ντόπιους καλλιτέχνες, γύρω από τη Νέα Υόρκη για να τα απολαύσουν όλοι. Έχουν ήδη τοποθετηθεί στις κατάλληλες τοποθεσίες και θα παραμείνουν εκεί έως τις 24 Ιουνίου και στους πέντε δήμους. Οι μουσικοί μπορούν να τα βρουν στο πάρκο Carl Schurz, στην παιδική χαρά Jacob Schiff και στο Tompkins Square Park στο Μανχάταν, στο πάρκο Bridge Brooklyn, Pier 6 και Coney Island Boardwalk στο Μπρούκλιν. Όπως επίσης και στο μουσείο αρχοντικού Bartow-Pell στο Μπρονξ, στο Δημαρχείο Flushing, στο Rockaway Park και το Unisphere Flushing Meadows στα Queens. Τέλος, στο Greenbelt Nature Center και το Midland Beach στο νησί Staten.

MINI-Countryman-piano-tsiro-530

Advertisement
Advertisement

Θα σταλούν ακόμη περισσότερα σε σχολεία σε όλη την πόλη. Πραγματοποιήθηκε και ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στο Liberty Plaza 28, που χαρακτηρίζει τις εμφανίσεις της Lucky Chops, Sarah Dash, Daphne Rubin-Vega, και το cast του Wicked. “Η MINI είναι στην ευχάριστη θέση να συνεργαστεί με την Sing for Hope στη σημαντική αποστολή της, φέρνοντας ακόμη περισσότερη μουσική στο προσκήνιο, περισσότερη τέχνη, πιο αυθόρμητες στιγμές κοινότητας σε κάθε γωνιά της NYC με το μοναδικό κινητό MINIPiano, δήλωσε ο διευθυντής μάρκετινγκ Lee Nadler. «Η MINI θέλει να αξιοποιήσει τη δημιουργικότητα της για να ενισχύσει τη ζωή της πόλης, είμαστε ενθουσιασμένοι που ενισχύουμε το σπουδαίο έργο που κάνει η Sing for Hope με την επέκταση της μουσικής σε όλους τους δήμους μέσω του MINIPiano».